nuff

Friday, February 18, 2011

Nuffnang beranak luar nikah.

baiklah.....
dihari yang mulia ini, I nak sharekan apa yang I telah share semalam....
kalau u olz tak tau kisah semalam, KLIK SINI

dah ready nak tau siapakah pasangan $$$ untuk bersenyawa dalam Nuffnang sampai dia boleh beranak luar nikah?

ish2...ish2....
berani betul dia membelakangkan parent dia untuk bagi duit pada orang ramai kan??

okay, cukup merepek and merapu tu.

inilah dia pasangan $$$ untuk bersenyawa~

hehehehehe...... tiba-tiba rasa macam nak nyanyi lagu  Money! Money! Money!

Money, money, money
Must be funny
In the rich man's world
Money, money, money
Always sunny
In the rich man's world
Aha-ahaaa
All the things I could do
If I had a little money
It's a rich man's world

lagi 1, I would like to thank nuffnag sebab menyedari kewujudan blog Tasha's make up
thank you so  much~
sudi-sudi lah buat anak ramai-ramai lagi yer....

I janji I boleh jaga anak u  tu....
hahahahahaha.....

7 000 kritikan hebat!:

EDDIE YUSTIN said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Taniah...dapat kembar...hahaha

Nancy Poh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fulamak..bnyknya BE...keep it up..congratss...harap2 Nuffnang bersenyawa di blog gua juga..he he..

Entry Semasa:
Gempar Apabila Patung McDonald Diculik dan Dipancung

**Bila Comel Jadi Comot** said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hye i pollo u thaz visit my page..see ya!!

Melati said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

BE =)) Wahhhaa banyaknya Tasha =))
yeayy!!!


Untuk dia,..Maybe u tak ♥ i

Nasuha Salleh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

murah rezeki..nuffnang subur nampaknye..
keh2..
follow u ! best..entry sume sempoi2 je =D

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaaahhhhh!!!
terbaek la sha...
jelez ni.. hehehe..^^,

tiefazatie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best gle!ifa xde BE dh..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...