nuff

Wednesday, February 2, 2011

Cabaran 2011

wah~ tahun baru baru je sebulan datang
dan January baru sahaja malebuhkan tirainya.....
tapi sepanjang bulan January ada beberapa perkara yang menduga I

nampaknya 2011 ni macam mencabar je....
mana taknya...
baru lagi dalam January,
 ~I dah ditinggalkan oleh sang boyfie,
~hati ini disakiti oleh orang yang tak ada perasaan,
~then, my grandma pulak jatuh sakit.

apa pulak akan jadi lepas ni???

tapi tak kurang juga ada yang menarik~

dalam January sahaja:
~I dapat radio baru untuk JoHoK kesayangan ku (ayah ganti radio, setelah sekian lama radio tu mogok tak mau menyanyi)
mcm ni la rupa dia lebih kurang.....
 range harga dipasaran RM360-423 (I tgk harga international, sebab lupa nak tanya my dad dia beli brape ringgit.)
~my boyfie berjaya capai cita-citanya masuk Polis
~dapat BE pertama dari Nuffnang.

so, rasanya not bad juga....
bersedialah untuk hari yang mendatang wahai Tasha~

6 000 kritikan hebat!:

Shaofie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

itu semua cabarannnn!!!! tabah cik tasha!!

Imran nyambek said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah...banyak dapat?

FaizFizy39 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh, congrats dapat BE. huhu

Abu Luqman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

singgah petang..salam perkenalan

mr.X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

radio nama Johok? hehehe... selamat menghadapi cabaran ye...

CIK FAFA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cngratz dpt BE.. WEhuuu ^_^
all d best to face all d challenges dear ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...