nuff

Wednesday, February 23, 2011

Nak Cantik Pun Tak Boleh Ke?

Itulah yang menjadi persoalan yang agak besar bagi I bila I mula make up lebih sikit and pakai baju lain dari yang biasa, sebab biasanya I suka pakai bedak and calit Vaseline dibibir and ready to go. baju pulak, I suka pakai jeans and t-shirt.

tapi bila I mula make up lebih sikit and pakai baju kurung.
orang akan tanya "nak pergi mana??"
tetiba I rasa macam nak tergolek and guling-guling atas lantai.
I pun bermonolog "kenapa? tak boleh pakai macam ni ke?"

paling keji....I akan tinggalkan orang tu dengan tiada jawapan.

pernah juga ada peristiwa I ditegur bila I melaram dan orang tu bagi tau,
"errr.... Tasha, rumah orang tu biasa je. dia bukan anak orang kaya."

bila dengar macam tu, I tetiba rasa macam nak balik sekarang! and tukar t-shirt and kain batik.
"adakah bila I melaram bermakna I nak ngorat lelaki atau I nak ngorat lelaki kaya??" I bermonolog lagi.

OMG~ I'm so confuse.

nak cantik pun tak boleh ker?

kalau I tetap dengan bedak baby and secalit Vaseline plus T-shirt and jeans sepanjang hayat I, nanti u olz muntah darah pulak~

so, I kasi la variety sikit supaya sekurang-kurangnya u olz just munah hijau aje. kan?

tak boleh ker?

cuba bagi tau kenapa tak boleh?

2 000 kritikan hebat!:

una berry said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

i rasa xsalah langsung
biar je la pe org nak kata
dorg jeles kot tgk u cantik :D

Wan Hafisah Collection's said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko sekeh je dik. byk cekadak lak dorg ni. plg tak tahan "dia bukan anak org kaya."
siot tuh statement tuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...