nuff

Friday, February 4, 2011

SAYA PON BLOGGER JUGA ! SAYA BANGGA !!


  1. I student tahun akhir di Universiti Kebangsaan Malaysia. belajar Pendidikan Khas. dah nak abis...yahoo!!
  2. Usia blog I ngam-ngam 3 tahun.
  3. Tujuan utama I berblog pada tahun 2008 adalah sebagai satu assignment bagi subjek Komputer Dalam Pendidikan. tapi setelah habis subjek tu....tujuan I berblog adalah untuk berkongsi seberapa banyak perkara yang I tahu untuk pengetahuan semua orang.
  4. Sumber insiprasi I dalam blogging ni adalah RedMummy.
  5. Blog yang senantiasa dalam kepala I adalah Borak Kosong
  6. Jika anda terpilih untuk berada dalam sesebuah majalah , siapakah blogger yang akan anda beritahu dahulu mengenainya?  I nak bagi tahu my roomate. blogger dengan nama Gadis Pulau. sebab dia bnyk share tentang dunia blogging dengan I.
  7. Isu paling best pernah anda ceritakan dalam blog anda. tak tau la yang tu ek, rasanya isu tentang Dara. sebab I bercerita tentang masalah rumah tangga yang bergolak. itu pun berdasarkan cerita kawan atas kawan.
  8. Isu paling teruk anda dikritik dalam penulisan anda. Rasanya isu pasal I hangin dengan Kucing, I pernah ditegur tentang itu. Kisah Gua Kene kencing!
  9. Jika anda sudah dikenali di dalam dunia blog, bagaimanakah caranya anda  membantu blogger blogger baru ? Rasanya I akan promote rakan  blogger dalm setiap entry baru kot.
  10. Pesanan buat blogger blogger baru. I ni mmng blogger tua, (dah 3 tahun) tapi masih baru juga sebenarnya dalam dunia blogging ni. rasanya I ni belum cukup bagus kot..... cuma 'Majulah Blog Untuk Malaysia'

2 000 kritikan hebat!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...