nuff

Wednesday, February 23, 2011

Tasha ada mereng sikit

ini adalah pencuci muka.



dan ini adalah berus gigi


adkah anda akan berus gigi dengan pencuci muka?

atau adakah anda akan cuci muka dengan cara memberus guna berus gigi?

perkara ini dah banyak kali juga la berlaku terhadap I tiap kali nak cuci muka and berus gigi sebelum tidur.
bila dah berkumuh and basahkan muka, dengan pantas dan tuntas I akan mencapai both benda diatas tu.

"GILA!" I menjerit
 bila tersedar yang I hampir nak buka penutup pencuci muka tu untuk diletakan atas berus gigi.

ntah apa masalah mental yang bercelaru dalam kepala otak si Tasha ni pun I tak taulah!
mungkin dia ada mereng sikit kot?

atau pun mungkin dia nak menjimatkan masa mencuci muka dan memberus gigi kot?
hahahaha.....

PERINGATAN!!! 
tolong jangan tiru aksi ini dirumah yer!

6 000 kritikan hebat!:

aQi + GenGkey said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ngaa~~~
buley pulak jd camtu..
jgn amalkn slalu yerk..
x bgus tuk kesihatan..
ahax..:D

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kami dah pernah jadi lag terukk..kami da berus gigi zup zup zup dah pakai safi sari mentimun wehhh

ElyaElmo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hi hi tasyaaaa..singgah sinii...ehehe
jgn jadi mereng k

Melati said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heheee i selalu gunakan berus gigi untuk berus muka i time cuci muka =)) heheee sakit sikit

Mengaji yeayyyhuuu =)Kelas mengaji nak ikut tak? =))
=))
Nak travel to China?Oke, u need visa!
&
Dressing tableHeheee♥ i

alien said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

basuh muka dgn colgate
gerenti segar
kekek

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

berus muka, cuci gigi.. kekekeke.. pernah juga hampir2 berlaku camni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...