nuff

Thursday, January 27, 2011

BE ku yang pertama

alhamdulilah~
inilah kali pertama I menerima BE dari nuffnang.
inilah orang kata, berkat kesabaran.
apa yang I usahakan selama ini berbaloi juga.... dan ini membuatkan I semakin bersungguh-sungguh dalam memberikan informasi kepada rakan-rakan blogger.

I tau blog I ni tak best macam blog abg ketak-ketak Ben Ashaari.
tapi I blog dengan cara I sendiri.
I suka share apa yang I tau,
dan apa yang I minat.


so, inilah iklannya...... korang sudi-sudila klik iklan tu yer....
rupanya ni macam astro la juga....tapi versi online.
murah pulak tu....
wajib la I layan I punyer rancangan kegemaran yang ada dalam Star World melalui Fine TV ni kan....
so, I takkan terlepas Glee S2, Kimora, ANTM, macam2 lagilah!!!!!
korang pun haruslah bergembira boleh tgk TV kat mana-mana....
kita boleh pilih pakej rancangan TV yang kita nak.
more infomation sila la klik

klik kat iklan I pun boleh (amat digalakkan.hahaha....)
xoxo gossip girl~
gedik sangat tau!
nnt mak marah baru tau!

okay lah.... bubye....
jangan lupa klik iklan I k!

15 000 kritikan hebat!:

Eryati said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah sbb dpt BE

-[miracle]- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeayy! congrats. :D
eika ta penah dapat lagi. cis cis. :P
dah klik. weeee~

tiefazatie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah!keep on blogging!

-[miracle]- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eika da follow.
wee, insyaAllah :D

eszol said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eden pon tak dpt yg mcm ni

keisan eden

DeQdEq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah tasha dh dpt BE...teruskan bekarya ok...

aimi nadiah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh..bestnye..

Mfs said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak BE jugak!!

gnesop.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah..
sop lama dah x dapat BE sejak dah jd ME ari tu :)

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dapat bE dah..tahniah. tahniah.nasehat kami nak cakap.tgkatkan viewer. kompom resultnya best.

azlini said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

congrate sha dah dpt BE..huhu..
jelez2~~

ctmah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hi tasha!i dah klik BE u..congrates ya :D

AiTotYati said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah!!!

salam kenal

Ahmed Norazmi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi..best nya BE, bahagia jugakkan?.. hi blanjerlah sikit bos..he..

~kuyam~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mmg best dpt BE dari nuffnang..heaven leh shopping2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...