nuff

Wednesday, January 26, 2011

Tips Pose like a model

tgk! ada gaya macam model tak?
okay, walaupun dia hitam, tetap diambil sebagai model okay. nak jadi model bukan cantik aje.....
yang penting kene ada bakat dalam memberi pose-pose yang cantik macam Posh Bechkam tu.


bila jadi seornag model, pose masa duduk pun kene la cantek.....
jangan la statik macam pengantin bersanding.
zaman sekarang punya pengantin pun tak duduk macam tu dah.

I tau, gaya letak tangan kat pinggul mmng nmpk mcm model, tapi kalau anda rasa anda gempal and lemak akan bergumpal. sila cari pose lain yang lebih selamat. buktinya ada disini yer.....
I rasa mesti JLO menangis bila dia dapat tau badan dia masih belom mantop selepas dia habis berjuta-juta untuk sedut lemak, pembedahan plastik, gym instructor, n so on......

ini model terkenal! jadi....ikutlah cakap dia. jangan degil!

tengok macam HP ni, dia pose macam mana pun, dia tetap nmpk cantik. 
dia mng professional!

Monolog: ko bagi tips-tips bagai ni..... ko model ker???
Me: Nope. I'm Malaysian Top Model.
Monolog: duhhhh.....
Me: terus pose macam model

just share melalui apa yang I dapat dari 

2 000 kritikan hebat!:

::Miss Pikon:: said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suka gak pose berangan model. ada tips ni lg sakan la berposing ala-ala model perasan. ekekeke~

sis shuhada said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhhh haruslah JLO menangis air mata darah, ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...