nuff

Sunday, April 24, 2011

mari Mix and Match supaya tak nampak sexy



dan hasilnya~


so, tak de la sexy sangat kan?
lagi pun.... bila bunga-bunga di padankan dengan warna plain. 
penampilan akan jadi sepadan. 
tak de la macam orang baru putus cinta (serabut!!!)~

oh yer..... 

Tips Kecantikan 
Kalau kita selalu pakai warna merah, kita akan lebih ceria.
so, warna Merah ini baik untuk orang-orang yang dalam kekecewaan.
ada lagi satu tips, 
warna merah juga boleh meningkatkan selera makan.
siapa takut gemuk, jangan selalu pakai warna merah okay.
dan jangan suka masuk kedai makan yang guna tema merah.


(sharing is caring~ tips diatas dibawakan oleh Datin Ira dan Eric Leong)


9 000 kritikan hebat!:

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nmpk sweet..pandai gayakan...

lawa pulak pakai merah eh

MissSyarniFarida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tasha, you look beautiful ! ;D

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tasha memang pandai makeup & berfesyen.. jeles tau!

aNiss :):) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanks for the tip dear =)

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanx semua...... tak de la pandai sangat. sekali sekalaje nak nampak lain. itu pun simple jer.... orang lain pun boleh buat kot~

pasal tips tu, I just share apa yang I belajar.

mizzkechique said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantek banget... =)

mOon jOhari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setuju makanan yang kaler merah2 ni mmg buat kita bselera nk makan..hehehehe...

Ujang9897 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

patut la sentiasa cantik..hee

Nem0 o0h Nem0 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantik... tak semua org leh msk ngn kaler merah tp awk pakai sesuai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...