nuff

Friday, April 8, 2011

orang lain pun bercinta juga~

sejujurnya....
I muak tengok budak-budak zaman sekarang bercinta
lantak lah hubungan u olz tu direstui family atau tidak.
tapi the issue is, korang bercinta jer kan??
belum kahwin kan??

so, jangan la duk tempek/tayang muka bf/gf korang sana sini
dah tu diselangi dengan kata-kata yang OMG.
terutama sekali dalam blog dan facebook serta mana-mana laman sosial yang lain.
macam confirm2 je korang tu akan kahwin minggu depan.

nanti kalau dah berpisah macam mana?
kawan-kawan tanya.... tak ke malu??
gambar dah terdedah sana sini, kan malu??
nanti bakal suami tgk bila nak kawin nnt.... macam mana?


ini nasihat kakak kepada adik-adik yang baru nak menikmati indahnya bercinta.
jangan angap akk benci atau akk marah yer....


4 000 kritikan hebat!:

Nur Eiman Aleesya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

x jumpe ur shoutbox...hehehe..best gak entry 2 :) done follow u, follow me back ya :)

mizzkechique said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alamak....akak tepek gmbr BF akak la dlm blog...hehehe

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

btol tu kak..rass annoying..bile clash mule la sedih..post sedih..status sedih

Halimatun Sa'adiah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

menyokong entry anda..
sy pon agak myampah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...