nuff

Wednesday, April 20, 2011

Betul ke Single lagi Best?

dalam entry lepas, KLIK SINI.... I ada share kenapa single lagi best dari  couple, itu perspektif I masa tu tgh couple. 


tapi sekarang I ingat nak buat check list. betul ke tak single lagi best?
  1. tak payah nak fikir si dia sedang buat apa. BETUL!
  2. tak payah membazir kredit untuk mesej/bergayut dgn  si dia 24 jam, hari-hari, tiap bulan, saban tahun. BETUL!
  3. pergi mana-mana cuma perlu report pada parent aje. tak payah report pada ramai sangat orang. padahal stakat nak kluar g Midvalley je pun~  BETUL Wei..... BETUL SANGAT-SANGAT!
  4. tak payah fikir macam mana nak pujuk si dia bila dia marah/ merajuk.  ISH.... BETUL LAH!
  5. boleh tidur sesuka hati tanpa di ganggu oleh si dia. REAL PUNYER BETUL LAH!
  6. boleh keluar dengan mana-mana kenalan baru tanpa ada unsur cemburu oleh sesiapa. HEHEHEHE..... I LIKE.....
  7. boleh berkenalan dengan lelaki/perempuan baru yang handsome/cantik sesuka hati.  BETUL TU!
  8. tak payah tunggu dia balik kerja/main futsal supaya boleh mesej/ bergayut sebelum tidur. MEMANG BOTOL!
  9. tak payah bergaduh sebab cemburu. MEMANG PUN~
  10. tak payah pening-pening untuk takut si dia dirampas orang (sebab single kan~) HAHAHA..... BETUL! BETUL!!
  11. boleh enjoy sesuka hati.  LIKE!
  12. bebas melakukan apa sahaja yang diidamkan   IYER..IYER.....
  13. tak perlu takut dengan masalah zina. MEMANG BETUL SESANGATLAH !
  14. tak perlu fikir tentang termengandung luar nikah  BETUL!
  15. tak perlu fikir port yang baik nak kissing-kissing/ beromen/ berasmara dana. HAHAHAHA....
  16. dapat mengelak dari dipandang badi oleh orang sekeliling.  YAK PAYAH NAK CAKAP LA.... TAKKAN ORANG NAK PANDANG BADI BILA I SORANG-SORANG PULAK. HAHAHA.

SO,finally..... live your life girl!!!

7 000 kritikan hebat!:

tEntanG bOolan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

persefahaman dan kepercayaan tu penting untuk mengelakkan kOngkongan mcm ni....sgt setuju dengan no.13 - 16...
jOm kOmen kat tentangboolan@blogspot.com pulak....

qucachahir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow..hehe..semua betol..
dulu pemikiran saya cam tue...
tapi dah sampai seru berteman....
tak bole ngelak.. ;) hehe..

Halimatun Sa'adiah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

say no to couple!!!

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ishh tak ada pulak butang like..nk share kt fb nie..semuanya pasti dan sah..sah betul...

NUR AYNIE said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betol gak tu..hihi~~=)

fyy mokhtar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang BOTOL!! HEHEHHEHEE

cyda lala ~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ehh sangat setuju dgn statement nie .
hee ~ :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...