nuff

Wednesday, April 27, 2011

Tanda-Tanda Orang Berniat Jahat


terkejut juga baca key words yang orang gunakan untuk masuk ke blog I ni~

I pernah ke share tanda-tanda orang berniat jahat??

tapi kan..... kalau betul lah kita nak tau orang tu berniat jahat atau tidak,
kita kene tanya dengan diri sendiri..... sejauh mana kita percaya orang tu.

kalau dalam hati tu ada sedikit rasa curiga,
I rasa, kita kene percaya dengan kata hati.
sebab benda ni pernah juga berlaku pada I...

setiap kali I mula rasa macam ada yang tak kene, 
maknanya memang betul lah kata hati I tu.
so, rasanya tak salah kalau kita percaya dengan kata hati. 
itu tandanya kita berhati-hati....
betul tak?

2 000 kritikan hebat!:

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul2

jgn mudah sgt caye org

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul tu tasha.. tp gerak hati kita pun berpandukan perilaku si peniat tu sebab kita cuma manusia yg takkan boleh meramal apatah lagi membaca isi hati org lain. Dlm hidup kita.. di sekeliling kita tanpa kita sedar ramai pelakon yg kdg2 kita tak tahu baik yg kita nampak tapi di sebaliknya dia sdg khianati kita secara halus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...