nuff

Monday, April 4, 2011

Mak Hanis Zalikha masuk TV la pulak~

 layan TV sambil lipat baju and basuh baju......
lagi-lagi rancangan Wanita Hari Ini pulak tu...
memang la layan.....
mula-mula segmen cekak rambut'
lepas tu segmen demonstrasi masakan 
oleh Mak Hanis Zalikha. 
eh!!!!! untie Nani la....... mak blogger yang famous tu!!!
wahhhh......

apa lagi, terus snap gambar dalam TV and there u go...
lemah lembut je Untie Nani ni rupanya

cantiknya kulit dia......pakai SK II ker?


nmpk menyelerakan..... nnt ada pisang, nak try juga lah.

best kan???
mest Hanis bangga dapat mak yang lawa and kreatif mcm auntie Nani ni.
tapi my mom pun lawa and kreatif juga.
heart my mother so much!!

7 000 kritikan hebat!:

Kancilbiru said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alamak..missed la..keja la tak dapat tgk..ekekee

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kancilbiru minat auntie Nani ea?

Kancilbiru said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oh minat...suka dengan masakan dia..hihihi..

ok boleh refer sini pasal churp2..kalau tak faham boleh email sy niza@kancilbiru.com

http://www.kancilbiru.com/search/label/Churp2

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erk pemes la

Cik Nin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heart my mom so much too.. ^_^

kakchik@ella said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dia sgt cantek dan baik dan menawan dan lemah lembut dan rajin tasya. kwn kakchik tu. hihi

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakchik@ellaiyer ker? bestnyeee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...