nuff

Friday, April 8, 2011

"CONTEST SHOW ME who's YOUR BFF"


How 2 joint?
1. Terbuka kepada semua blogger.
2.Jadi follower "pfscollection.blogspot.com" kerana salah satu hadiah ditaja oleh pfscollection
done!

3. Jadi follower i, "KiSaH.kLasik.utk.MaSe.dePaN"
done!

4. Buat satu entry mengenai contest ini dan letakkan banner contest ini di dalam entry & sidebar u ols.
inilah entrynyer!

5. Letakkan pic paling memorable u ols dengan beliau & nyatakan kenapa anda memilih beliau sebagai BFF.
gambar ni memang memorable sebab kami jumpa setelah 2 tahun tak jumpa
ini pulak memang memorable sebab masa wedding dia
inilah suami dia. and I happy sangat untuk dia. rasa macam nak nagis pula
ini pulak gambar I dengan family dia masa birthday adik dia.
that time dia tgh mengandung 3 bulan.
tahun ni dah 10 tahun kitorang jadi BFF




6. Buat rumusan tentang suka duka dialami bersama or maybe dialah teman makan sepinggan, sebantal, seperjuangan, serumah, sekelas etc. :D

okay, My BFF ni nama dia Siti Farhahdilla Bt Al-Bakri,orang Penang. I kenal dengan dia masa sekolah kat Perak dulu. persamaan kami adalah we are anak sulung and anak tunggal perempuan dalam adik beradik. then bawah kami ada dua orang adik.  mungkin itulah persamaan kami yang telah mengeratkan hubungan kami. 

suka duka zaman sekolah banyak dikongsi bersama..... kisah cinta monyet. menangis kerana lelaki..... OMG! she is my everything. sejak I pindah Johor, hubungan kami menjadi hubungan jarak jauh...walaupun kami jarang jumpa. tapi ada masanya bila dapat bergayut telefon, setengah jam pun tak cukup!.

bila dapat berbual, macam-macam dikongsikan bersama. kami juga banyak berkongsi minat yang sama dan selalunya saling memahami hati masing2. masalah yang I hadapi selalu I share dengan dia dan dia akan tolong nasihatkan I. macam tu juga bila dia hadapi masalah, I pulak akan bagi pandangan I. Farhah..... I happy sangat untuk you. hope U happy always and u are my bff forever... 
(sebenarnya terlalu banyak kenangan kami bersama yang tak boleh dilupakan! and terlalu personal nak story kat sini. dan sebenarnya daripada perkongsian itulah yang membuatkan hubungan persahabatan kami bertambah erat.)

7. Jangan lupa tinggalkan url/link entry blog u ols mengenai contest nie di ruangan comment supaya senang i terjah
okay!

8. Hanya seorang pemenang yang akan dipilih.
baiklah!

9. Last sekali, tag 5 orang kawan untuk joint contest nie
deqdeq
cik pulau
miss ran
nadiah
YanaMIB

10. Tarikh tutup 1 Mei 2011 (Ahad)


klu berminat nak join..... klik banner contest tu okay.

6 000 kritikan hebat!:

MiSz eiN said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang BFF lah u olssss!
classss!!!
:)

semoga persahabatan u ols akan kekal sampai bile2
n thank u for joined the contest & gud luck!!
(^_^)

DeQdEq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best..best..tima kasih tasha tag deqdeq...

nak cari dulu gambar deqdeq dgn my bff tu..hehehhe

eqbalzack said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam...abg eq singgah sini...
ada plan nak ambil master? good! abg eq support 200%! master senang je tasha..hehe
tapi bila dah buat PhD mcm abg eq ni...get ready for the worst! hidup tunggang langgang dah...haha

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eqbalzack yer ker..... ni yang bersemangat ni.... harap2 pas amik master nnt ada niat nak amik PhD pulak lah. amin~

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erk bestnye de bff

erk tak ley joinla tasha..btw tengs tagged me

nk amik master? wow

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah join.. huhh!!!
asyik jawab tag je ptg neh.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...