nuff

Friday, April 1, 2011

Sedikit Kontroversi Di ICAF 2011

Ibu Zain International Student House traditional dance performance.

Inilah sejarah yang tercetus berlaku dalam pertandingan seni  antara kolej di UKM. (Inter College Art Festival, ICAF) baru-baru ni....... pertandingan pada 30 Mac 2011 itu mencetuskan kekecohan seketika bila Kolej Ibu Zain yang tak de la 'hebat' mana tiba-tiba import penari hebat dari Shah Alam and tiba-tiba kantoi bongok sebab salah seorang juri sangat mengenali penari import itu.

yang menjadi masalahnya adalah....... Ibu Zain import penari bukannya gila-gila nak memang pun. lagi pun, I menari pun mcm haram.....ini kan pulak ada hati nak memang besar..... memang tak lah kan~  we olz terpaksa import penari sebab gila-gila tak cukup penari lelaki untuk kategori tarian tradisional. bukannya nak amin kotor okay!!!! dah memang lelaki dalam kolej Ibu Zain dah pupus penari......

semua orang ingat kitorang main kotor dalam pertandingan tu. keji sangat tau....... and ada la orang yang sangat-sangat gembira bila Ibu Zain terkantoi import penari. lantak dia lah!

berkenaan perkara di atas........ yup! seperti apa yang ada dalam fikiran u olz..... penyertaan Kolej Ibu Zain untuk pertandingan tarian ICAF telah disingkirkan. and of coz la memang tak tersenarai dalam mana-mana kategori. and tak boleh menang!!!! we olz agak down la.....

tapi tak pe lah....tak ada rezeki namanya~

and 1 more thing yang membuatkan kami tak dapat apa-apa hadiah adalah mungkin juga kedua-dua kategori (tradisional dan kreasi baru) telah kalah kerana totally penyertaan Kolej Ibu Zain was eliminated!
down!!!!

so, penat selama ni berlatih dan buat persediaan....sia-sia belaka~
what ever pun......ramai kawan-kawan sedapkan hati I bahawa have fun walaupun tak menang.
so, I cool blog jer....

how ever.....Ibu Zain tetap naik dengan :
drummer terbaik - music (band)
tempat ke-2 - painting
tempat pertama - music (band)
tempat ke-3 - theater

3 000 kritikan hebat!:

cik Teratai Wangi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

laa.. yeker? huhu.. sygnya.. nape tiap kali ade jer org yg dengki dgn ibu zain.. x phm sungguh..

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@cik Teratai Wangi tau tak per....padahal kita ni down to earth jer.... bukannya macam kolej yang main duit tu~

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

errkk. yeke sha,..
nape x citer pun aritu..
hadoii.. ingatkan nape..
sebab eliminate camtu je..
sape yg jelez tu sebenarnya dia adalah penakut.. takut nak berdepan dgn kita..
what a shame.. demnn!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...