nuff

Thursday, April 14, 2011

review- Scream 4


semalam baru selesai menonton Scream 4. best cerita ni. I bagi  3setengah bintang!!!!

I memang suka cerita-cerita misteri dan thriller macam n! last time I follow Final Destination dan lepas ni ada kemungkinan I akan selongkar semula koleksi Scream 1 hingga 4 semula. hehehehe.....

okay, cerita ni best ada lawak, ada seram, ada geram, ada serius, ada terkejut, sampai hampir semua orang menjerit kot. agaknya la.... hehehe....

paling I suka adalah Hayden Panettiere yang tampil kemas dengan rambut pendek dia. mmng dah lama tgk dia rambut pendek. tapi untuk filem ni, dia nmpk mcm lesbian pula. tapi dia gegirl okay~ hehehe....
comel kan?
tapi I tak boleh rambut pendek macam tu.....dah pernah buat dah....and sangat hodoh!!! apa yang pelik dengan cerita ini adalah...... setiap kali kene tikam, mesti keluar darah dari mulut. tak kira la kene tikam kat mana-mana pun~ mesti darah keluar dari mulut. tu yang agak bosan sikit~ nanti I tanya pakar forensik adakah tikaman memang buat darah keluar dari mulut?????

U olz patut tengok cerita ni okay~ 
memang best!!!

dan memang best juga dapat jumpa deqdeq. deqdeq ramah sangat-sangat!!!


5 000 kritikan hebat!:

azrijohan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alaaa,lom tgok lagi

munirAh jOhAri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selalu t'tdo kalo cite omputih ni sbb x fhm...hehehe

nabilah_2908 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe...yer ke darah asik keluar dri mulut je..?

ok..ok...g tanya dulu..pastu g tau kat blog eh.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BLOGGING...SAMPAI BILA??

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

arghh da ler xajak..buat review plopp..otong la..haha

http://no92a.blogspot.com

azrijohan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jemput join bloglist saye:
http://azrijohan.blogspot.com/2011/04/mari-join-bloglist-smile.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...