nuff

Tuesday, April 5, 2011

Otak serabut

I akui I memnag tak boleh mengahadapi masalah atau pilihan. sebab I tak boleh selesaikan masalah dengan tenang. dan I tak boleh pilih dengan tepat (kadang2 tamak. semua pun I nak).

adeh...... masalah pulak bila ada beberapa perkara perlu dilakukan.

1. nak pergi kenduri kawin Ujang 2hb Mei nanti.
- tapi masalahnya adalah 30hb April dah kene keluar dari UKM.

2. jadi, untuk menunggu dari 1 Mei hingga 2 Mei tu, I nak duduk mana?
- dah la I ajak my roomate (Cik Pulau) sekali pulak tu. kesian dia kalau kitorang tak de tempat nak tinggal.

3. I habis exam 28 April, then maybe 29 April my family nak dtg KL jalan-jalan.
- absi, macam mana dengan plan nak pergi kenduri Ujang kalau my family stay KL lama. kalau stay kejap tak pe la. selesai masalah.I rasa, mesti my family akan stay KL sampai 1 Mei kot.

4. member sekolah lama punye wedding 30 April ni. macam nak pergi juga.... (tengok!!!! tamak!!)


orang kata. orang tamak selalu rugi. jadi, macam mana ni???
I  rasa, I perlukan masa untuk relax dan bertenang untuk fikirkan solution terbaik. hurm....
yang penting, selesaikan dulu Exam I pada 20 dan 28 April ini. wish me luck okay~

8 000 kritikan hebat!:

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

errkk.. pulak dah..
camne ni sha.. dah cakap kat ujang nak pergi..
nak merempat mana kita time tu???
haiihh. bertenang.. bertenang.. cool cool..
*dalam hati cuak giler.. hahaha

Pembawa_Wacana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Duk kat kolej takleh ker...ke kene kosongkan bilik?

FaKArePa!n said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah kepada anda kerana telah berjaya menjadi pemenang contest gegar 1 ribu blog soaln bonus anjuran ben ashaari.. hehe.. cayalah.. tembakan anda hampir tepat

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kita tamak org tahu ke..heehe

tamak dok dlm ati je...rr

**::CIKNUURUL::** said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam snggah dr blog abg ben,.hehe,.lorrr,cmne tu ye,.sian tol klu ade bnyk plhan cmtu ek,.sume nk g,.hehe,.

Bioskop31 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nice blog visit me back :)

Miss Mirror a.k.a Sam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ooo Cik Pulau tu roomate you rupanya...

aniswany said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hihi..kena wat solat istikharah la mcm ni mntak petunjuk mna nk kena pegi ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...