nuff

Monday, April 4, 2011

Tahniah Artis Paling Popular -Shaheizy Sam

TAHNIAH!!! Gambar curi dari Oh! Bulan

Tahniah Shaheizy Sam..... dan dibawah adalah keputusan penuh ABPBH 2010:

1. Artis Duo/Berkumpulan Popular – Sixth Sense (mati-mati ingatkan Ana Rafali/Altimet/Sohaimi menang)
2.Pelakon TV Wanita Paling Popular – Fasha Sandha (ha amik kau. Memang jauh dari tekaan gua. Lisa ~~~)
3. Penyampai Radio Popular – Faizal Ismail (seriously tak faham napa dia leh menang setiap tahun. Anyway tahniah)
4. Artis Komedi Wanita Popular - Noor Khiriah (yes she deserve it)
5. Penyanyi Nasyid Popular – Rabbani (Tahniah)
6. Pengacara TV Lelaki Popular-Aznil Haji Nawawi (cuba lagi tahun depan Zizan)
7. Artis Baru Lelaki Popular – Shahir

8. Penyampai Radio Wanita Popular – Fara Fauzana
9. Pelakon TV Lelaki Popular – Remy Ishak (pergh. mesti fight dengan Shaheizy Sam)
10. Pengacara TV Wanita Popular – Fara Fauzana
11. Artis Komedi Lelaki Popular – Zizan (muka nak nangis terharu sangat)
12. Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat – Dato Rosnani Jamil
13. Penyanyi Lelaki Popular – Faizal Tahir
14. Pelakon Filem Wanita Popular – Lisa Surihani (cantiknya baju Lisa)
15. Artis Mobile Popular – Sixth Sense
16. Artis Baru Wanita Popular - Ana Raffali (first time tengok Ana tak pakai baju kurung)
17. Pelakon Filem Lelaki Popular -Shaheizy Sam (Abang Nara dah agak dah)
18. Penyanyi Wanita Popular - Yuna (tahniah. Anda memang hebat)
19. Bintang Paling Popular ABPBH2010 – Shaheizy Sam

(p/s: juga dicuri dari Oh! Bulan)

tapi apa yang I nak share disini adalah u olz nmpk tak masa nak umumkan pemenang tu, si Zizan, gaya dia macam dia fikir dia menang?? nmpk tak? tak nampak ea?
kalau tak nampak tak per la..... itu jer yang I nak share.
sebab I nmpk si Zizan macam dia rasa dia menang. jelas sekali cara dia mcm tu sebab dia tak datang sama-sama nak tengok keputusan masa Kak Engku n Syarifah Shahira tgk sibuk nak tgk keputusan. and masa Usop sebut "ada huruf A" si Zizan snyum lebih2.....

tapi dia tak dapat..... tak pe la Zizan.....dah dapat Pelawak lelaki popular pun kira okay. sebab macam mana pun u we olz tetap suka dengan  lawak u and diri u. keep it up okay....... love Zizan juga selain Love Shaheizy Sam.

I like the way he love his mother and bawa mak dia naik atas pentas untuk amik anugerah. I like!!!!!!! tak ada artis lain yang buat mcm tu.....I like!!!!

5 000 kritikan hebat!:

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tapi kan sha..
yang paling best tu tang usop..
kita bako kita bako..
gaya tangan dengan kerusi roda tu mmg xleh blah kot.. hahaha

dina darwina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tasha..tema kasih gtaw info ne..dina baru tahu..almaklumlah xde tv kat sini..~heee

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@cik pulau itu mmng gamat suasana! and semua orang dalam dunia blog cakap ttng bnda yang sama

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@dina darwina sama-sama.... tak ada masalah lah.

kakchik@ella said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

i pun like part dia bwk mommy dia naik pentas.

i pun like part usop wilcha tu.
tmbh like part ella perform tp kan .. nape la dia tak bgi ella nyanyi sorang, kan. tak puas la dgr nyanyian Ella tu. nak lagi .. nak lagi .. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...