nuff

Thursday, April 14, 2011

Hari yang penat dan gembira~

entry ini tiada gambar sebab card reader I tertinggal di rumah. demmmmmm!!!! (I akan cekik adik I kalau dia hilangkan card reader tu)

mentang-mentang baru balik tgk Scream 4, dah ada hati nak cekik orang ea! kalau berani, buat lah~

lupakan tentang ayat-ayat penuh emosi di atas.... 13 April 2011 Intan Natasha Abu bakar bangun pagi-pagi dan mengadakan kelas tambahan pada ibunya.... (ajar my mother guna komputer) then ayah marah sebab I nak balik UKM tak bagi tau dia awal-awal (sebab dia tak sempat siapkan kereta tu mcm biasa) ish.....tak mo la marah-marah ayah~ Along bagi tau ape... bukannya senyap-senyap lari balik UKM pun~ relax yer ayah..... nanti kene hart attact pulak. sayang ayah..... U R the best father in the world!!!

then bertolak dari JB pukul 9.30pg terus ke UKM  dan sampai pukul 1.30ptg.  (perjalanan yang membosankan. kali ni tak ada video okay~ malu......)

rehat sekejap bersama KitKat, pukul 3.30ptg keluar ke Damansara dengan roomate. thanx to luckymyza  sebab sudi derma tiket wayang cerita Scream 4 pada kami. sangat-sangat menghargainya sebab dapat juga button 'I heart nuffnang' tu!!! suker~
gambar curi carian google

lagi satu yang buat I happy sebab dapat juga bersua muka dengan blogger yang sering I lawati stalker blog diorang (ayat sengal!)  I happy dapat jumpa Deqdeq, Ujang and YanaMIB. 

I pergi tgk Scream dengan siapa? roomate I ler..... Cik Pulau~

next entry I komen pasal cerita Scream 4 tu ea~

akhir sekali....I sampai bilik dan siap semua sekali untuk berehat jam dah pukul 12 tgh malam...... adoi..... penat! tapi seronok dan sekarang......pensan!!!


4 000 kritikan hebat!:

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahahaha.. pape je cik pulau tu kan..
menjerit tak tentu pasal..demn!!!!
ahahaha...
errr.. thanks sebab sanggup balik dari JB.. kih3..
nt kte g tgk "The Roomate" lak ea..
hahaha..

tak sempat nk update.. bnyk keje. grrr..

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh ..seronok p tgk movie free..bukan nak ajak kami pun..macam ni la kawan..:(

YanaMIB said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yuhuu tasha..jumpa jugak kita ye..x amek gbr je..hehe..nnt amek gbr time wedding kitorg la yeh =)

DeQdEq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah update dah...deqdeq mmg x sempat nk update lagi....

sbk skit 2-3 hari ni....mmg blog tak berupdate pun...email pun dh lama tak buka sekali terlepas tiket The Roommate..sbb tak confirm attendace....huhuhuh sedih tul la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...