nuff

Saturday, March 19, 2011

12 jam yang sengal~

hari ini 12 jam duduk kat luar. dari pukul 8 pagi sampai pukul 8 malam. tapi sebenarnya almost 12 jam la..... sebab ada juga balik bilik kejap. dalam 15 minit kot.

apa yang I buat??

pagi-pagi pukul 8 dah keluar and bergerak ke Pulapol, Muar. and sampai kat sama dalam pukul 11. sebab singgah sana and singgah sini.....
melepas rindu menatap matanya.... cewah~

belanja cik abang kita ni makan KFC. tersilap order..... amik ko 2 diner plate untuk dua orang. mampu ker habiskan?

last-last tinggal seketul aje.

then pukul 3 start grak balik ke UKM. bapak bosan nak mampos kat dalam kereta sampai nak tertidur I.
bahay!!!!! memandu sambil tidur. tak pernah dibuat orang okay!!!
so, untuk elakkan tertidur, I pun....


hahahaha...... sengal kan??
sampai UKM pukul 5.35ptg. mandi kejap...... then bergerak untuk mendragkan drama queen berdua ni!


apakah terjadi dengan wajah mereka??

dan kemudian balik bilik dengan rasa sengal-sengal badan sebab dah banyak sangat kesengalan berlaku sepanjang hari ini.

ayam yang seketul tu I dermakan pada semut-semut lapar. 
down~~

bengang!!!!

7 000 kritikan hebat!:

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahahaha.. beruntung semut tu dapat makan ayam KFC hari ni..

video tu agak sengal.. walau tengok baru 8 saat pun dh gelak bagai.. lom tgk habis lagi.. hadoii.. terserlah kengantukan tu.. lalala~

Sunah Mohammad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ekceli kan...saya suka header blog ni...hahaha~

takde kaitan dengan entri ni..maap...tak tau nak komen kat ne...:p

sekamar rindu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam..

dapat bagi sedekah kat semut pun besar pahala...

pusat latihan polis zon selatan kan?
( ayer hitam?)

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@sekamar rindu ayer hitam tu masa dah mengantuk sangat. tu pasal start merakam video kat ayer hitam.

Miss Mirror a.k.a Sam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oh video tu kat Ayer Hitam ya Tasha? Jap lg akak tengok..

Dari smlm nak buat kunjungan balas, asik busy tak menyempat2... ni pun jap lg nak merayau satu bandar BP.. Jom!!!

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@sekamar rindu n @Miss Mirror a.k.a Sam

rasanya ada kesilapan pemahaman dari Tasha. sebenarnya Ayer Keroh la.... bukan Ayer Hitam. mana dtg air hitam ntah. sebab I on the way dari muar ke UKM, tak lalu pun ayer hitam. hehehe

Lini Md Nor said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kurus jerk apix skunk nih....muka dh kurang cerah....nampak susut tubuhnya..euw....9mcmlah aku rajin tgk apix ni mcm ner)..siyer pandai2 jerk...komen tubuh balak owr..sabar yer cik intan..hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...