nuff

Saturday, March 26, 2011

Cheras DownTown Malam tadi....

malam semalam pukul 11 dari UKM. ke Downtown, Cheras.
ramai giler orang...... Jumaat malam kan~
biasa la.....friday night fever. tapi kitorang tak g club okay. kitorang bershopping.
hehehehe......

gigih yer mencari barang-barang untuk persiapan tarian.
so, ini antara yang kami jumpai di Downtown tu. barang lain akan dicari kemudian~

habis dalam Rm381 juga la..... untuk semua ni. 
tak termasuk Laptop usang and katil tu yer~

beli bun rumbut untuk buat sanggul. RM20 untuk 8 biji.
kat kedai lain semuanya jual RM5. kedai ni jer yang jual murah. yeay!!

beli seluar baggy ni 11 helai RM 210 semua sekali.
hampir tertipu dengan pekedai India tu. dia kata dia jual paling murah dalam Downtown tu (RM23).
tapi kitorang boleh dapat lagi murah dari dia. 
ape kes?
kalau sehelai paling murah pun boleh dapat RM24.tapi kitorang dapat dalam RM19.09 sen. 
lalalala~

(tetiber jer nak bangga....ntah2 orang lain boleh dapat lagi murah agaknya)

ini pulak inner....
amoi tu baik sangat.... tapi kemut sikit la...
sebab dah habis tawar menawar sampai black out electric pun dia tak nak turun harga.
nasib baik kitorang tak bawa lari baju dia masa black out tu. hahahaha......
(we olz budak baik kan?)
RM114 untuk 9 helai. mahal laaaa...... 
sebab kat tempat lain boleh dapat RM10 sehelai jer!
tertipu disitu......


ini option untuk kalau kitorang tak dapat cari spray rambut warna emas.
ada tak sesiapa tau berapa harga spray rambut warna emas ada jual kat mana?
sebab kalau boleh spray rambut tu nak spray kat muka skali.

M.A.C katanya..... emmm....apasal RM12 jer?
hahahaha.....

terkejut I tau! murah giler M.A.C kat downtown....hahahaha....

4 000 kritikan hebat!:

syairahmohdanuar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnya shopping.wuu wuu x)

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uptown or downtown ni sebenarnya lg mahal tau.. blh dpt lg murah kat tempat lain. saya & hubby selalu survey. tp kalau uptown danau & downtown ni.. meriah lagi uptown danau
BILA STATUS AGAMA CIKGU SHIDA DI RAGUI.. APA DIA JAWAB??

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

MAC rm12?? belikan 10..hiii

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@THE LEKAT LEKIT STORY biasa je pergi uptown..... sebab dulu praktikat kat setapak. dekat sesangat dengan uptown tu... bagi I, mana2 pun macam sama jer....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...