nuff

Thursday, March 31, 2011

Pemberitahuan.

idea untuk mengadakan contest secara tiba-tiba yang bertajuk What is in your handbag tercetus semasa I ingat saje-saje nak post entry tentang gambar-gabar isi dalam hand bag I. bila I sedap-sedap mengarang....tiba-tiba je idea itu tercetus.. I pun jadikan entry itu sebagai contest. I target nak dapatkan at least 5 penyertaan dengan jawapan yang betul.........

tapi malangnya hanya 3 aje yang dapat jawab dengan betul. dan mereka yang berjaya jawab dengan betul adalah:

oleh itu, I fikir I tak layak untuk lanjutkan contest ini ke peringkat seterusnya kerana penyertaan tidak memberangsangkan. oleh itu, kepada mereka yang berjaya jawab dengan betul, sila tinggalkan no telefon dan alamat anda ke alamat email :  natashaintan@live.com supaya I boleh fikirkan hadiah yang sesuai untuk penyertaan kalian dengan jawapan yang betul.

4 000 kritikan hebat!:

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salah haha

cinta nabella said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeah :) already send :)
Thanks :)

Cik Nin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erk.sori lama x bw. xprasan plk sha ade wat contest ni.hehe...

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aiyakkk... cik pulu busy sampai terlupa nak buat..
arghh.. demn!!! sempat tak nak buat malam ni wahai cik tasha???
lalala~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...