nuff

Wednesday, March 16, 2011

XOXO~ Gossip Girl

last time tgk rancangan anak-anak remaja ni masa blik rumah hujung minggu lepas.
I realise yang I ni bukan seorang yang update gossip.

pelik juga.
I suka juga dengar gossip, tapi tak pandai korek gossip.
contohnya gossip antara rakan-rakan dalam kelas.
si A dah nak bertunang,
si B ada kakak yang nak nikah 
si C nikah gantung sebab ....
si A meninggalkan Ex dia sebab nak bertunang dnegan orang baru.
si D ada masalah kewangan + masalah emosi = bermasalah!
si E memang serabut dengan perangai gila jantan.

so.....I realise yang I selalu terlambat dengan benda-benda yang berlau di sekeliling I.
kalau tanya kat kawan yag duduk sebelah I, dia tau aje....
I tak tau lah kenapa internet I lmbat sampai.
mungkin I pakai broadband murahan kot.

bila orang tanya I and I akan jawab "tak tau pulak~"
nampk macam I ni seorang yang tak prihatin dengan hal-hal sekeliling.
kenapa ek??

adakah sebab I ni tak pandai korek rahsia?
atau I ni seorang yang memilih kawan?
I ni seorang yang tak mesra rakyat?
atau pun I ni seorang yang memang tak amik peduli tentang hal orang lain???

hurmm.....
aneh...


pape pun, I rasa.... kalau kawan-kawan bercerita pada I, I akan dengarkan aje.
and kalau dia suruh I rahsiakan. I akan set dalam memory i "pending to delete"
sebab after di habis cerita rahsia tu..... i akan automatic delete supaya tak akan TERcerita pada orang lain.
dah orang kata RAHSIA kan....
so, kita pun RAHSIAkanlah benda tu.
and bila dia mengadu nasib dengan I Rahsia yang dia pernah cerita dulu tu....
memang lah SUMPAH I dah luper....
kahkahkkah.....

and stress je member yang mintak simpan rahsia tu.





6 000 kritikan hebat!:

Nem0 o0h Nem0 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak tahu tk nape? sbb awk tu tk suka amik port psl org lain.same la kita.lg bgs jg kain sendiri kan? =)

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm mn nk dlete rahsia org 2??
guna software ape?? hehee

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ske dgr cte org
tp tk ske tokok tmbh

She's retarded said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jagalah tepi kain sendiri
kekeke tapi saya suka dengar gosip

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hurmm dalam kelas pom bergossip..fokus fokus..hahaha.itulah seronok dgr gossip..kalau sebarkan gossip lagi best haha

Farhan Zulhusmi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adakah menjaga tapi kain orang atau....
caring sebenarnya???
emmm...menjadi tanda tanya.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...