nuff

Monday, March 28, 2011

Paranormal Activity 2: Tokyo Night

bapak takut giler weh...... baru jer habis tgk cerita ni. waktu sekarang (3.15 pagi). actually I dah lama download cerita ni......tapi busy sikit and tak berkesempatan nak tgk. tiba-tiba hari ni ada perasaan macam teringin sangat-sangat nak tgk cerita ni.

balik dari tarian tadi, I kerah my roomate (cik Pulau ) temankan I makan kat mamak AmerAli, Bangi. tiba-tiba masa on the way... berubah fikiran nak pergi Azura pulak. malangnya Azura tutup! Hampeh~

then makan kat AmerAli juga akhirnya. dah kenyang.....blk, mandi, cek blog and FB jap. then terus layan......

Dah lama kot I tak takut tgk cerita hantu. tapi Paranormal Activity 2: Tokyo Night ni mmng buatkan I menyorok belakang selimut!

SUMPAH I tak takut tgk cerita hantu sebelum-sebelum ni....sampaikan I boleh tau apa hantu tu nak buat lepas ni. Tapi, untuk cerita ni.....BAPAK DIALAH!!!!! takut weyyy.....
korang harus tengok!

I tengok tadi pun, walaupun layan sorang-sorang tapi roomate I ada tengh buat assignment. selalunya kalau layan citer hantu sorang-sorang pun lex jer.... untuk yang ini SUMPAH gua menyorok belakang selimut. tak pernah semumur hidup! huwaaa...... hebat la cerita ni! memang la Jepun ni pandai menakut-nakutkan orang. hahahaha.......
ini antara scene yang ada dalam cerita tu.
rakaman dia agak pening kepala sikit la~

scene ni dimana masa diorang tgh gaduh-gaduh...tiba-tiba cawan pecah sendiri and diorang terdiam.
kelakar scene ni~ 
hahahah....





P/S: last time I takut tengok cerita hantu adalah masa I layan cerita Dark Water (Jepun) masa tu tengok sorang-sorang dalam rumah yang semua family member tak ada. takut2 pun layan sampai habis gak. hahahaha.....sengal betul Tasha ni....





8 000 kritikan hebat!:

dina darwina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm best jew citer ne..teringin pulak nk tgk..dina dh try wat slide photo tu tp mcm salah jerw..dn x reti huhu

Ujang9897 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makan dkt azura mmg sedap..=)

ameer ali layan tgk bola leh la..hee

erm.., mcm best jer cita tu...bak sini pijam CD...=)

Qaseh dalia adelia said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

beraninya tgk cerita hantu ..huwaa kalau qaseh tengok sape lah jadi mangsa teman nak g kencing ye hehe

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh takutnya..hehe

nabilah_2908 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uish...sungguh ke menakutkan..?

sy tk gemar lak tgk cite2 hantu ni...kalau tgk pun...sudahnya sy tertidur...huhu...

jom ke APA KATA HATI pulak ;
IKAN SEBELAH

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Ujang9897meh la amik. kat UKM

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@nabilah_2908agak la..... hehehehe

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah sha..
tak perasan pun tengok citer ni...
hahaha..
sebuk semedang buat esement.
roomate tgk cter hantu pun bapak punya tak perasan..
lau tak leh join sekali.. hak3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...