nuff

Saturday, March 26, 2011

I like this Widget


I suka la widget ni..... kenapa? 
sebab I boleh tau siapa yang melawat I and I pun dengan senang hati suka nakmelawat diorang semula.
thanx pada semua yang melawat blog Tasha's yang simple like pimple ni.

tak kisah la u olz ni pembaca setia ker, pembaca singgah-singah ker, stalker ker.....
hehehe......

thanx everybody~
so, hari ni I nak share sikit nama-nama yang tersenarai sebagai pelawat I yang paling terkini.

yang lain tu, I tak dapat link ke blog dia la...... hurmmmm...... =_=

pada kawan-kawan lain yang berminat dengan widget ni, sila la daftar ke Gengblogger.
bila dah daftar, klik Setting di sebelah kanan atas 
then klik Widget Pelawat
then boleh la pilih nak design macam mana...... and anda boleh la stalker pelawat anda semula.
best kan?????

okay....Tasha nak pergi jalan-jalan ni...jom ikut I blogwalking.

5 000 kritikan hebat!:

DeQdEq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

widget ni mmg best...sng nk bls kunjungan

nabilah_2908 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahli2 GB sure ada widget ni kan..? boleh tau siapa yg dtg ke blog kita secara senyap2...hehehe... :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
HAPPY BIRTHDAY BFF

toyolkiut said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wiwittt..
TK nk try paang jg la..
senang nk mngendap..
hehe..

blog-tips-kurus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

simple like pimple? haha..!

perondajaketbiru74 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hmmmm nak pasang gak ler kt blog gua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...