nuff

Tuesday, March 8, 2011

Memanjat Dinding 2

sekali lagi menjalankan aktiviti memanjat dinding.
huhuhu.....

kali ni memang gila-gila lah.
mana taknya...
semalam latihan tarian sampai tegang otot betis.
then tidur tak sedar dunia. bagun, bersiap and pergi kelas.
terus makan and pergi ke Taman Cabaran, P5, Putrajaya.
wall climbing. sampai UKM pukul 7 lebih.
Rehat jap. then tarian pulak pukul 9. and now pukul 2 pagi.
baru je sampai bilik~

tak nak macam stress pulak kaki ni. huwaaa......
tapi rasa puas sebab banyak giler berpeluh dalam minggu ni.
boleh turunkan berat badan nampaknya.

tapi agak kecewa sebab kurang giler job. huwaaaa.....
tak de sape2 ker nak make up ngan I??
jeles ngan my fren yang make up tu ramai giler orang amik make up ngan dia.
I make up tak cantik ea?
ce komen... ce komen....

down~

baiklah, positive thinking please!!! 
now I nak share ngan u olz pasal apa yang u olz patut tahu kalau nak pergi wall climbing kat Taman Cabaran, Putrajaya tu okay~


Rate price
sila klik pada gambar untuk tumbesaran luar biasa.





ini la kitorang yang pergi. last time pergi berdua. kali ni pergi berlima pulak.
pas ni tak tau pulak pergi berberapa puluh pulak. hahahaha...

last time punyer post panjat dinding. KLIK SINI


5 000 kritikan hebat!:

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak faham betul la ngn awek aweks nie..da segitu kurus.masih nk kuruskan badan...hishhh kene tiup angin terbang tak pasai pasai..tak ada kene mengena lagi komen kami

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gaung lex la gaung.... bukan nak kurus..... I nak keep fit jer. tak de la lemah disana-sini. hahaha....

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nantikan cik pulau pulak ke sana... lalala~ ^^,

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seronok betul bdn ringan oleh pnjat panjat nie..bdn kami tak boleh panjat panjat ni..tarikan graviti kuat sangat...kahkahkah

Ujang9897 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makeup gak ek..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...