nuff

Wednesday, January 12, 2011

Memanjat Dinding??

  
bila dah jumpa sign board ni, maknanya anda dah sampai



the main entrance. nice kan????


ini dinding untuk beginner macam kitorang~

mula cari tempat nak pijak



okay, dah sampai.....

next~


yang ni pulak, side yang agak cerun sikit. memang susah nak lepas yang ni sebab masing-masing tak ada pengalaman kan. (kalau klik gambar tu, u olz akan nampak macam mana muka ai bila geram. hahaha)

kononnya sikit lagi nak sampai

and then...


ini lah dia saat kejatuhan Babylon. macam nangka busuk. tapi jatuh atas tilam la.... keselamatan terpelihara~

post kecewa sebab masih tak dapat naik juga. 
sejak itu, ai berazam yang ai akan berusaha juga nanti untuk naik sampai dapat.
kenapa yang ni susah sngt nak dapat naik? sebab dia cerun  sikit dari yang first tadi...huhuhu....


post sebelum balik. dah macam orang tak betul jer!

buah tangan dari Putrajaya Challange Park. LOL

next time datang, ai bercita-cita nak naik yang ni pulak. 
(ceh! angan-angan nak besaw ajer~)

so, cam mana nak pergi Putrajaya Challange Park (Taman Cabaran) ni??
ikut jer signboard PICC kat Putrajaya tu then akan nampak signboard untuk Taman Cabaran and dah sampai.... senang jer kan???
alternatif lain adalah Precint 5, Perkuburan Islam Putrajaya. Thatz it!

payment dia:
normal price RM6.00
student price RM3.00
sewa chalk RM3.00
menggunakan instructor RM20 sejam (yang pakai tali-tali tur)
sewa kasut RM7 (kalau tak nak pakai pun boleh kalau untuk beginner)


tengok! budak kecik pun boleh tau! hahaha.....


5 000 kritikan hebat!:

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak gayat ker?? sy ada penyakit gayat maybe sukan ni tak sesuai la kot.. kekekeke. nampak comel tasha bila lasak2 cmni

Cik Nin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow! bestnya tasha... dah lama cik nin nak g tempat2 mcm tu... tp blum ade pluang lg + xtau kat mana... now dh tau la mana nk tuju. thanx 2 u =D
eh jap2. masa sha naik tu guna instructor x?

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

di tag http://duniamelekitku.blogspot.com/2011/01/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

saya shea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh ! tmpat nih lagi best . i pnye kat JB je . but fun kan ? even ssh giler . hee . best nyer~

kakchik@ella said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best la Tasha. KC rasa mcm nak cuba. hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...