nuff

Tuesday, January 25, 2011

Bosan dengan kesedihan!

untuk memulakan hari ini.....
I berazam yang I tak mau sedih2 lagi.... sebab dia bukan meninggal dunia pun...
dia masih ada untuk dia call I and dia masih ada untuk bagitau I yang dia *&&^% I (tak nak cakap..... nnt u olz muntah darah.hahaha)

Hari ini, I nak mulakan hari dengan ceria
bosan dengan kesedihan dan bosan dengan orang yang buat I rasa annoying.
terutama mak cik tu yang perasan bagus padahal tak de la bagus mana.
real sakit hati sebab orang cakap baik-baik, dia menjawab macam kita ni cari pasal ngan dia plak.

sudah! 
ada mak kesah!
I  dont know u anymore.....and I tak mo cakap ngan orang bodoh sombong.
u olz pun, kalau I ni bodoh sombong, u lempang je muka I laju2 K. 
mak rela~

serius ni!
tgh! I serius kan???


7 000 kritikan hebat!:

DeQdEq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jangan sedih-sedih...rugi klu kita asyik sedih...mcm DeQdEq dh membuang masa selama 2 tahun sebab bersedih...huhuhu

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tasha pergi beli buku kat kedai buku. tajuknya 'jangan bersedih'

Cik Nin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tasha...
'serius' btul muka tu. hehe..
jgn sedih2 lg k. ceria2 slalooo... ^_^

Omar Faruqi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang femes buku tuh... duku dalam english.. skrang nie.. dah di translate.. dlm bm.. =)

Farhah Zaidah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jangan sedih2... =) senyum2... eh..sy cri shoutbox xjumpa... ari tuh ada ckp nk suh sy buatkan header? sy xpnah buat header utk org..kang tak cantik...huhu

Farhah Zaidah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tasha,,i free nnti i buatkan ok... kna cri ilham dulu nih... =) emm..yup i student ukm.. smlm i ada g ktams dalam pukul 1 mcm tuh....i ada klas kat fpend time tuh...

Heidi Shafiq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bg je sedas dua.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...