nuff

Friday, January 14, 2011

I am So Nia

I am So Nia?
ape tu???

Insomnia tau tak?
yup......itulah yang berlaku pada ai dari pukul 3 pagi tadi hingga sekarang.


mata ni segar bugar ajer 
dah try lelap pun tak boleh..... 
menyesal pulak minum Oreo White Coffee petang semalam.
huwaaaa......

merana nya rasa bila roomate sedap ajer dapat tidur.
dah berapa banyak mimpi dia dapat agaknya ek?


agak-agak kalau sampai malam ni (14 Jan) ai masih tak update blog, maknanya ai dah pensan atau dikejarkan ke hospital sebab terlalu banyak  caffeine dalam badan.

arini tak ada nikmat tidur.... rasa murung!

2 000 kritikan hebat!:

alien said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nxt time tak payah minum tu
minum air suam2 je

Hyda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lorh...ciannye...meh lepak bilik kak daa la law g2, kak daa ulit smpai sha tertido...kehkehkeh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...