nuff

Thursday, January 20, 2011

Kenapa Rozita Che Wan suka make up tebal???

itulah yang menjadi persoalan paling besar dalam hidup I tiap kali tengok perempuan cantik ni.
muka lawa, badan lawa.... tapi semuanya nmpk macam fake. curious giler....
so, I pun tergerak hati mencari gambar dia tanpa make up. 
kalau badan dia tu....semua pun tau dia pakai corset kan.....

so, kalau curious nak tau dia ni macam mana orang nya...
I berjaya menjumpai gambar-gambar ini hasil carian bersama en. Google


muka dia biasa jer masa muda-muda dulu ek, tapi dalam kategori cantik juga la~

kalau dia tak make up pun cantik juga....tapi kenapa la dia suka sngt make up tebal-tebal? 
touchup natural look je dah la kan?? bukan ke itu lebih sedap mata memandang. I rasa kalau dia make up simple-simple mesti nmpk lebih sweet berbanding dengan yang bawah ni...

sexy sangat la tayang-tayang pusat pulak. tapi nak main sorok2 di sebalik rantai panjang tu. ntah pape ntah.


ni pulak gambar dia kawen katanya.....tapi macam ya, macam tidak. ntah la....I tempek kan ajer. lalala~

kalau tak percaya yang Rozita Che Wan tu asik suka make up tebal memanjang, u olz klik je nama dia kat bawah ni.and u olz will see what i'm talking about. serius!!!


what ever it s, she very inspired me to be beautiful like that even umur I ah tua macam mana pun.
tapi I prefer to tradisional way la... tak nak cucuk-cucuk sana sini.

10 000 kritikan hebat!:

Miss Mirror a.k.a Sam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Rozita ni mmg ramai peminat... byk gak keyword yg masuk blog Akak cari dia... padahal Akak pun jarang buat entry pasal dia.

Shaofie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

she was sooooooooo beautiful. dier mmg wonder women. gojess.

Tengku Muhammad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wanita itu perhiasan dunia....perlu ditutup dan dijaga. meluat dengan minah nie.

una berry said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau dia make up biasa,
nampak lebih keibuan

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

krg minat dgn dia.. maybe cantik tp lbh suka artis yg comel mcm amy mastura. Yg jarang make up tebal2.. & kalau jumpa kt luar pun jarang nak nampak dia make up sgt tp still comel

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nmpknya masing2 ada pandangan masing2 kan..... so, i terima semua orang punya pendapat

IxoR@ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantik dia tanpa make up... mmg sweet!

tapi dia memang lawa la.. suka tengOk....

Nana Azhar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tapi die memnag canek kan k.tasha??
jangan lupe follow blog sy..
http://missnenanana.blogspot.com/
mekacih!!!

nur atikah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam nana

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ko nak sebok hal dia kenape..siluka hati dia lah nak make up tebal mane pun..dia artis kot..yg betina kat luar muka mcm tahik tak sedar diri tu kalau pi jusco cheras ke midvalley ke mane2 ler shopping centre kat KL ni...aku tgk naik menyampah..gaya budjet artis..siap bulu mata yg tak tahan tu.hahhahhhahha..puihhhh..geli dgn pompuan skrg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...