nuff

Friday, January 7, 2011

Macam ana nak kasi Beruk Band anda laju?

ai got this tips from Deqdeq.

walaupun ai jarang pakai Beruk Band, tapi kadang-kadang bila balik rumah...terpaksa juga la pakaai Beruk Band tuh. (kenapa Beruk Band? sebab selalu sakit hati dengan dia)
rasanya mungkin pas dah aplikasikan cara Budak Botak ni, kita boleh panggil dia dengan nama sebenar pulak kan? iaitu Broadband.
lalalalala~

so, apa salahnya kalau kita share kan??
bak kata my fren, sharing is caring!

klik sini untuk idea asal dari Budak Botak kita.


bak kata Budak Botak: 

"Tip nie utk semua jenis broadband xkira la CELCOM, MAXIS, DIGI asalkan broadband tapi Bdk Botak gna Windows XP, jadi utk yg gna lain tu mgkin ada beza sikit..."

so, selamat mencuba!

3 000 kritikan hebat!:

deqdeq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tasha pakai broadband ke...DeQdEq cuma share je pasal ni tp xtau la keberkesanannya...heheh sebab DeQdEq x pakai broadband pun...

pasal entri dapat RM50 tu...DeQdEq pun pelik la naper bdk tu amik sebijik entri DeQDEq letak kat blog dia...pelik gak DeQdEq...

macam mana tasha leh jumpa blog dia tu...

Cma Shiema said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..bole cuba2..

deqdeq n tasya..
cma rase blog dia tu nk tumpang glamer kot..bila kita buat link back ke n3 dia mesti banyak uv yg dtg..

kan..kan kan...

deqdeq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@cma : ntah la kan naper dgn bdk tu...bila DeQdEq tanya pasal entry yg dia copy sebijik tu, dia boleh balas kat shoutbox,dia tanya balik entry yg mana?mcm x tau plak dia...x faham la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...