nuff

Saturday, January 22, 2011

handphone untuk hari ini~

Nokia X5
nice kan????? macam compact powder..... i fall in love ngan HP ni...... lagi pun 1st time nmpk handphone ni dalam blog RedMummy. hahahah.... harga pasaran berdasarkan Malaysia Mobile Phone adalah RM580 sahaja. murah kan????

and ini pulak handphone lagi satu yang I fall in love semalam berdasarkan komen rakan blogger TintaNuraz. so, not bad juga idea dia bila I godeh2 sony ericsson Xperia X10 mini pro!
 comel kan orang tu pegang??? kecil sangat. 120gram sahaja....kalau nokia X5 kat atas tu 129gram sahaja.
so? smart tak???? just RM640-800 sahaja!!! murah kan???

dalam nak mendapatkan handphone ni, I utamakan muzik, camera, dan senang nak type msg. coz I ni hantu type msg. calling-calling pun hantu juga..... so, sebab tu I tak pentingkan handphone touch screen. sebab touch screen ni melecehkan nak type msg bagi I. 

BlackBerry yang semalan tu tak sesuai untuk minat I terhadap muzik dan camera. sebab BB lebih sesuai untuk berinternet. I pulak, internet ni lagi suka kat laptop berbanding di handphone. sebab kalau pakai laptop, lebih luas mata memandang. tak gitew?
hahhaha.....

so, sila komen pendapat korang utk handphone hari ini....


3 000 kritikan hebat!:

saya shea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huish ! comel giler la seyyy . bole feeling feeling gossip girl nih . haha :DD

FAIZAL_DEBOT said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comel la phon tue.. suai utk kau.. lgpun kau kecik suai la pkai phon mcm tue.. cube bygkan tapak tgn aku yb besar nie pakai phon mcm tue. huhuh.. sure patah dlm beberapa hari aku menggunakannya shj nati..huhuh

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best kan??? sebab tu la tayang kat sini.... hope kalau ada rezeki, I akan miliki hp tu. amin~ hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...