nuff

Monday, May 23, 2011

Fesyen Skirt Labuh~

OMG!

i fall in love dengan fashion skirt labuh sekarang ni. rasa macam nak pergi beli sekarang juga.
tapi kebanyakkan tmpat yang i tgk mahal wei!!!

ops....u olz tau tak skirt yang macam mana I maksudkan ni?
nampak sopan kan? ini maxi skirt.

ini pula A-cut above  
tapi I prefer yang pattern  maxi kat atas tuh~


I suka........
walaupun I ni free hair....tapi I prefer yang sopan-sopan....tak suka sexy2.
nanti my dad marah. (sebenarnya dia suruh pakai tudung. tapi I yang degil! jahil sungguh!!!)

I dah jumpa orang yang boleh buat skirt ni!
yess!!!! seronoknya..... just RM45 je kot. boleh la....daripada yang RM130 tu.
(apasal mahal snagat??!! sakit hati!)

kalau u olz berkenan.... I share ngan u olz mana nak dapatkan skirt ni.
mungkin ada yang dah tau lama pasal ni.... 
tapi I jumpa hasil usaha dan dedikasi I meng'google' di tengah-tengah malam buta!! ahahaha....
thanx Mr. Google!

next month diorang akan buka order....and I nak beli!
yahoo....!!!

25 000 kritikan hebat!:

alexa yussida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama..skrg tgh gila kumpul skirt n maxi dress :)

RUZZEZANIE said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..trend skrg kn..tp mg sgt sweet tau pki cmtu.. u try ler pki tudg slow2,mesti lg nmpk sweet tau..fesyen bertudg pun tetp leh cun..

~@mOi ~~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantik2x!! tp ade anak ni susah pakai kaen...hehe

Onitsuka_hana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantik..tp hna xska pkai skirt.susah nak jalan

kakchik@ella said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kakchik pun suka pakai seket .. nak pulak yg labuh2. kita geng, adik!! hihi.

Rose said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya pun ada jual skirt labuh utk kanak2 umur 5 - 16 thn (dewasa pun boleh gak). Cuba tengok kat www.myrosesnribbons.blogspot.com atau facebook Roses 'n Ribbons

*rainyscream* said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya pun tgh sibuk nak cari skirt labuh nii...susah nyer

nadia :) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sye ske skirt lbuh yg kembang..:)

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam rainyscream...
klu awk nak cari maxi skirt or long skirt sy bleh dptkan nya...mmg kualiti n harga murah...below rm50..sy mmg pengumpul maxi skirt n long skirt...xsangka plak bleh dpt dgn harga yg murah compare other kedai...if berminat pm me...z_zue2505@yahoo.com

nollyfyenee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantik..suka2!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

YOU DAH BELI SKIRT TU? :)

iza mucyukk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yang pic no2 tu kwn saya :-)

tira hime said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mee too..so addicted with skirt...emmm tapi tira x pernah pulak jumpa skirt yang mahal sampai 130 paling mahal pun RM55

syera said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

babe!!!! u'r my savior!!! i saw rnr the other day...tp i lupe nk save la bagai...google punye google..i jumpe blog u psl skirt laboh...i'm really grateful to u!!!!kamsahamida!!

Zee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq moi..argh santeknye skirt itu

syeera said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalamualaikum,

kalau nak tengok2 skirt, boleh jugak singgah dekat blog saya

http://raspberrymerah.blogspot.com/

:)

Butik Gladdz Collection said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hello~ Sis

For Fashion skirt Labuh Muslimah 2012, Sila kunjungi Muslimah Online Blogshop Butik Gladdz
http://butikgladdz.blogspot.com/

Skirt Lycra labuh 2012-"Skirt SITI: is available in ours blogshop for
RM 42 NETT only!!(from 10.05.12 till 20.05.12) (free postage fee !!during Mothers Days Celebration Event )

puteri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hai... anda mencari produk menjagaan kulit yang berkualiti serta berpatutan...
Produk berasaskan botanic effect memberi sentuhan semula jadi..
Hubungi saya untuk mencuba produk ini secara percuma.
http://simplybeauty-puteri.blogspot.com

emi

puteri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hai, saya emi, BC produk Mary Kay..
Bagi anda yang ingin cari satu produk yang berkualiti serta setanding antarabangsa... disini saya boleh membantu anda...
Produk yang berasaskan botanic effect membelai kulit wajah anda secara semula jadi...
Kunjungi blog saya di http://simplybeauty-puteri.blogspot.com

add me k.. :)

ibtisam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mn nk dptkan maxi skirt tu ye...minaattt sgt2

ibtisam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hai...
saya pn minat sgt kat maxi skirt tu...
tp xtau la nk cari kat mn...
bole share info x awk beli kat mn...
yg sy survey smuanye mahal2

Onitsuka_hana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantiknya.. hana teringin nak pakai skirt labuh. tapi hana ni rendah.. sesuai ke pakai skirt..

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Macammna yg betubuh gempal?skirt mana yg sesuai?

cincin perak said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haiii...
cantik la skirt2 kt cni...
yg bercorak ada tak...@ yg tone colour ke...yg ni agk ksong...
tp cntik gk

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ehhhhhhhh.......syameeeeeeeeee~ titew pun shukerrr~ hihihiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...