nuff

Sunday, May 8, 2011

Happy Mother's Day Ibuku....

haritu I share apa nak bagi pada my mom kan?
untuk hari yang istimewa hari ini.....
I bagi my mom Moringa Gift Set ini. dalam dia ada:
Shower Gel Moringa
Body Butter Moringa
Moringa Body Scrub
Bath Lily Ultra Fine White 

I beli kat Body Shop. 

tak kisah la u olz  nak bagi apa pun pada  your mom.
asalkan seikhlas hati..... and I rasa kalau u bagi ciuman pada your mom pun....
mesti your mom dah happy dah, 
betul tak??

6 000 kritikan hebat!:

... said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

as salam..
hoho~ sampaikan salam kat mak~
wwWOW! XD

saya tak tahu nak bagi apa.
huhu. bagi set menguruskan badan?
mak memang pandai jaga badan.
pencerah kulit?
mak memang punya kulit yang cerah lagi lembut.

minyak wangi?
banyak koleksi minyak wangi.
bagi apa ek?
almaklum la..lelaki belum kawen.apo la tau sangat pasai ni.
adei..

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alaa..sweetnye tasha...

selamat hari ibu :)

coffee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

superbaik! tapi lagi baik klu share ngan blogger lain terutama KOPI wahahaha!..(p/s kemaruk BW dan click2 by KOPI bermula... HIDUP BLOGGER hahahah!)

Miss Mirror a.k.a Sam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tasha - Mesti yr mum suka. Akak klu anak2 Akak bagi apa pun Akak suka dan pakai walaupun hanya sekadar cincin yg murah sekalipun.

cik teyn teyn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagosnye die..
mesti mak awak suke sgt2..hehe ..

neway, keep in touch ya.

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fuyyooo..
cayalah la sha.. mak mesti senyum melebar je kan..
lalala~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...