nuff

Tuesday, May 17, 2011

Selamat hari guru~

wah...rasa macam dah lama sangat tak buka blog dan update blog...apa tak lagi jalan-jalan kat blog orang lain. mintak maaf lah semua yer..... mintak maaf sebab tak update blog dan mintak maaf sebab tak melawat blog u olz.... I bukan sengaja....I just busy sikit la bila balik rumah ni. memang lah kerjanya melepak aje. tapi asik tengok tv aje. tu yang jadi busy tu....hahahaha..... jangan marah yer~

semalam I baru jer mimpikan cikgu terbaik yang i pernah jumpa. cikgu yang letah ajar i matematik daripada i selalu fail setiap ujian bulanan.... berat dia ajar... I telah berjaya lulus dengan jaya nya untuk subjek matematik itu. apa lah agaknya khabar cikgu Nooryatimah agaknya ek..... rindu sangat kat dia....

sebenarnya bukan cikgu Noryatimah aje yang special..... setiap cikgu yang pernah ajar I ada keistimewaan masing-masing. dan masing-masing ada cara yang tersendiri untuk jadikan kitorang yang nakal ni berjaya dalam pelajaran..... I mengaku.... i bukan lah pelajar yang cemerlang....tapi berkat usaha setiap guru ini memberikan didikan yang tak henti-henti..... I pun dalam diam telah berusaha juga untuk SPM yang berjaya. alhamdulillah..... berkat usaha dan doa semua orang.....semua pun berjaya dengan cara masing-masing sekarang.

dan baru je petang semalam I jalan-jalan kat sekolah lama..... memang dah banyak perubahan. bila I lalu....I nampak diri I dengan pakaian seragam sekolah berjalan... langkah longkang.... main kejar-kejar.... rindu pulak dengan zaman persekolahan..... huwaaa.... rasa nak nagis pulak tiba-tiba.

apa-apa pun....Selamat Hari Guru pada semua guru-guru di Malaysia..... terutama sekali guru-guru yang pernah mengajar I dari tadika hinggalah tingkatan 6..... (I ada banyak sekolah!) tak lupa juga pada pensyarah-pensyarah yang juga merupakan pendidik yang telah melahirkan ramai graduan di Malaysia ni.....

saya sayang cikgu!!!!

rindu pulak nak berdiri dan sebut "Terima Kasih Cikgu~"

4 000 kritikan hebat!:

BRO_MONDAY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

miss tasha : sama lah...teringat kat zaman persekolahan...walopun dah 9 tahun meninggalkan nye...cekgu sume terbaik...!!! ('',)

coffee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama-sama... (hehehe aku pun cikgu gak..lol)

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kih3..
rindu gak zaman tu..

and selamat hari bakal guru sha...^^,

Cik Mun said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alamak nak nangis jugak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...