nuff

Thursday, May 12, 2011

My Lecturer dah kawin rupanya~


she was my lecturer.....
di fakulti pendidikan... bukan selalu pun duduk dalam kelas dia.
1st and last masa pengajian semester 2 pada tahun 4 untuk kursus
Sains Kehidupan.

tiap kali melihat kelibatnya dalam dewan kuliah yang besar tu....
I terpesona dengan kecantikannya.
cantik kan dia?? ni baru tengok dalam gambar.
kalau live, lagilah!!!! silap..... ternganga sampai meleleh air liur u  olz...
dah kesat air liur yang meleleh tu pun..... masih tak leh tutup mulut. hahaha...

tiap kali dalam kuliah dia....I akan berangan macam mana nak jelita macam dia walaupun dah tua nanti.
Prof. Madya Dato' Dr. Norzaini Bt. Azman dah banyak umur juga la.... (kene jaga bahasa. takut nanti ada 
lecturer lain terbaca blog I pulak. hahahahaha)

tapi tetap jelita!!!!

tadi I jalan-jalan kat blog make up kegemaran I
then terjumpa lah wajah jelita ini...... mulanya tengok biasa-biasa je... sebab wajah dia nampak lain.
tapi bila I baca nama dia....
SAH!!!! (bukan sah nikah~) sahlah bahawasanya dia adalah lecturer I.

hehehehe.......
nikah pada 17 april 2011.
semoga perkahwinannya akan kekal selama-lamanya....
amin~

9 000 kritikan hebat!:

shaffique said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lawa dan hot la lecturer awak. ;)


My latest entry : Poster Filem Musim Panas Versi LEGO

Cik Mun said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulillah. amin moga kekal.

Achahani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

serius she is awesome!!!!

lagenda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gila hot lecturer!!

Tang 'PROF MADYA DATO' DR tu yang salute gila kat beliau!

misz myza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tasha... my lecturer too... hahahhahahaa.. oo.. dah de pengganti... tahniah2!

Hassanah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah gojes!

OreO HitaM said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Amin..harap2 u plak lepaih ni..

coffee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lecturer dah kawin... so anak muridnye (YOU) bile nak kawin... hahahaha.. singgah sini sambil derma tabung kawin..lol

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh,,. baru tau ni.. Dr dah kawen la..
tahniah buat beliau..^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...