nuff

Wednesday, May 4, 2011

4 Tahun yang penuh kenangan

dulu masa baru sebelum masuk UKM I stress sangat memikirkan siapalah yang akan jadi roomate I.
maklum lah..... I tak pernah duduk asrama.
bila dah masuk UKM, mereka inilah yang menemani malam-malam I
dan kami kenal diri masing-masing~



Tahun 1
roomate dengan Dilla


Tahun 2
Roomate dengan Dilla  lagi (siap request pada office kolej)


Tahun 3
Roomate dengan Kak Yana

Tahun 4
Roomate dengan Azlini (Cik Pulau)


dalam banyak-banyak perkara yang ada antara setiap roomate I ni kan~
ada 1 persamaan yang best.

MEREKA ADALAH BLOGGER!!!
YEAY~

4 000 kritikan hebat!:

~...AmALinA....~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah bestnye ada roomate blogger jugak.. waa cik pulau pon??hihihi

Cikbeyla Nabiella said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lepas ni beyla msok U, nk pilih roomtes yg blogger je. boleh tak gitu? HAHAH. *melampau :p

mOon jOhari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnya...sume blOgger...mOon ni baru terkial2 nk berblOg...

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahun satu dgn thun ke3 byk bezanyer...hehehe.
-Fahmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...