nuff

Monday, May 23, 2011

What a surprise nuffnang gave me!


I baru buka nuffnang pukul 1.51 pagi pada 23 mei 2011.
OMG!

I tau kalau orang lain ramai yang dah berlaih arah kepada advertiser lain.
tapi I tak layak lagi untuk apply advertiser lain.

and kalau u olz realise....I lately tak berapa aktif update blog atas masalah peribadi yang dihadapi.
tapi tak sangka sangat-sangat yang nuffnang masih sudi tempekkan iklan dalam blog ini.
alhamdulillah~

Rezeki Allah bagi kan....
hehehhe....
thnx nuffnang....lain kali bagi lagi!!!

(tapi I tak pernah cash out lagi. selagi belum sampai RM1K. boleh??hahaha...)




maaf u olz sebab I tak blogwalking seiring sejalan dengan u olz. 
I perlukan masa untuk tenangkan fikiran dan bermuhasabah diri!

3 000 kritikan hebat!:

coffee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam byk je untung... ape lagi share la skit... sedekah kan amal jariah.. hehehe, macam bese main2 left click kat sini keching keching!

Qaseh dalia adelia said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow jelez haha

ayuorked said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hye cik tashaa>> miss u!! lame tak jenguk blog u.. how r u? wah.. dh nuffnang :) cool keep it up dear.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...