nuff

Thursday, May 5, 2011

Hadiah apa untuk Hari Ibu??

hari ahad ni my auntie nak buat makan-makan kat kedai dia.
semperna buka kedai baru.
dan kebetulan juga mestilah nak celebrate Mother's Day kan???

I'm sure akan ada beberapa biji kek.
and I pulak tengah fikir nak bagi something to my mom.
kalau bagi kad ucapan aje boleh tak?
(adakah dia akan terharu dengan ucapan I?)

orang kata, hati ibu ini sangatlah lembut~
anak dia bagi apa-apa pun dia akan hargai dan terharu. betul ker?


my mom suka kalau dapat bnda mcm ni. kalau bagi ini sesuai tak?

kalau nak bagi rantai atau barang kemas. memang lah belum mampu lagi.....
(hope my mom tak baca blog I. baru lah leh surprise sikit kan?)
love my mother!!!

this is my mother~



3 000 kritikan hebat!:

ejulz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ape lagi hadiah2 yg menarik nak bg kat ibu ek??

mOon jOhari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

muka tasha sama mcm mak ye...cantik mak tasha....

mynameismy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sambut hari ibu tak haramla syg...

yg penting niat..

tu penting kena bace habes hahaha...

cr point2 penting je yg pjg2 tu info berkenaan hari ibu je...;)

slmt menyambut hr ibu!;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...