nuff

Wednesday, May 4, 2011

Akhirnya dapat juga masukkan gambar kenduri Ujang&Yana

I sebenarnya dari semalam lagi pening kepala sebab baru sampai JB
barang2 dalam kereta tak keluarkan lagi.
then dah tentu lah barang2 dalam tu ntah ke mana-mana perginya.
I punya card reader pun ntah mana-mana perginya.

ni barulah berpeluang nak masukkan gambar-gambar kat sana

gambar bawah ni, akhirnya datang juga pengantin setelah agak lama juga menunggu.
I, deqdeq and Miss Ran datang dalam pukl 12.30 tgh hari (sempat sesat pulak tu~)

 sementara Yana & Ujang nak pergi makan beradab, I sumpit sempat juga la bergambar dengan RM
bangga pulak tetiba. 
(artis tew~)

inilah kami bertiga~ 
kali kedua jumpa Deqdeq and kali kedua juga jumpa MR

OMG!!!! budak ni comel giler.....
anak I nnt I nak kasi makan sampai bulat mcm ni~
love this cute boy!!!

ini pun artis gak ni~
bangga seh~

I and Miss Ran balik awal.... sebab nak kene terus bergerak ke JB.

oh yer.... Vlog I and MissRan dah siap rupanya

malu lah tgk muka sendiri...... tgk gambar dengan tgk video lain la perasaan dia. 
nak tgk, KLIK SINI

13 000 kritikan hebat!:

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

honestly jelez tahap tak hengat ni..
huwarghhhhh....

forever love said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada gak ke.?? atq pun pi gak.. tapi sampai dalam kul 130 la...

... said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

as salam..
argh!! dah balik awal rupanya. haha
adei..kitorang datang lewat.sekali dengan group 1tube

=_="

aDisH.sHidA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

muka miss ran ada iras atiq la....

ejulz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaa.. meriah kenduri jang..

♥sophie♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnye,,jeles ;(

una berry said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantik sangat awak dalam vlog tu

syuwai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

<= x dpt pigi majlis kawen ujang dan yana X___X

sobsobsob

btw tahniah sebab dah ada vl0g sendiri..hehe

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thnx una berry.... terharu..... tak cnik mana pun~

Orkid Edyliyne @ OrkEd said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comel je pengantin...
suka tengok pengantin.. tapi tak berapa suka pergi majlis kahwin....
hehe...
(n_n)

Isteri Encek Bard said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kak red.. best nyer dah ada vlog

Ujang9897 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq dtg ek...hee..sori tak sempat nk borak2 lama

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ermmm tasha..malu tgk video sndri..hahaha

muka atiq?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...