nuff

Sunday, May 1, 2011

Siapa Kata Orang kaya Sentiasa Nampak Cantik?

biasanya bila kita tgk orang-orang kaya, kita akan terfikir.....
"alah, dia ada duit.... memanglah dia mampu nak ada semua tu~"
well..... 'nak ada semua' untuk barang berjenama memang dia mampu.

tapi kalau kita nak bergaya juga...
I rasa tak perlu yang berjenama asalkan kita tahu cara nak menggayakannya pun dah cukup kot~
I learned this from the grooming workshop,

Dia kata, kalau nak bergaya tak perlu yang berjenama.
yang penting kita tau rentak fashion dan MESTI nampak kemas....
itulah yang akan buatkan orang akan pandang kita dengan senang hati~

betul ke tak betul?
fikir-fikirkan lah yer~

ini bukti mangsa fashion masa royal wedding Kate & William:
kiri: Princess Eugenie Victoria Helena of York in Vivienne Westwood  katanya~~. baju dia yang nampk macam old fashion (dia punya top tu jumpa dari wardrobe nenek dia kot~) and buatkan dia nampak macam tak cukup nak bernafas dengan bahagian pinggang yang terlalu sendat tu. tambah pulak dengan gaun kembang yang tak kene gaya. hiasan kepala tak payah cakap lah! totally wrong outfit at wrong place!!!!  hado~

kanan: Princess Beatrice of York in Valentino  punyer hiasan kepala tu buatkan I teringat bingkai gambar yang klasik-klasik. tak pun, itu adalah sebahagian hiasan kerawang2 yang selalu ada kat bangunan-bangunan antik. do u think what I think???? LOLS



ini pulak..... sekali pandang macam tau2 je tu baju tangkap muat.
terlalu besar untuk dia dan berkedut sana sini macam tak sempat nak gosok aje.
ntah2 baru blk party and terus dtg wedding tak~
kasut dia?????? hado~ (pening kepala I tgk dia ni~)
hahahahaha......




p/s: I ni tak de la arif sangat pasal fashion. 
tapi apa yang I share ni, 
u olz pun mest akan fikir apa yang I fikir kan????



12 000 kritikan hebat!:

~syue~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tau xpe..masa tgk wedding tu, asik pelik je tgk 2 org princess tu r. adehh

Cik Mun said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tau xpe. topi tu sgt weird and over the top. xmenggangu pdngan ke org yg duk belakang dia ke? haha

whitelover said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kite kene sentiasa cantik dan comei huhaha..gediknye ayt

Kecewa

mcm ni lah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak tau menahu pasal fesyen ni,. tapi mcm serba tak kena jer diorang ni,. i follow

mcm ni lah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak tau menahu pasal fesyen ni,. tapi mcm serba tak kena jer diorang ni,. i follow

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terlebih kaya sampai tak tau nak bergaya macam mana?? nak bg nampak lain dr yang lain sampai nampak buruk dr yang lain2. nice entry tasha

mOon jOhari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pic no. 1 sebelah kanan ada npk dia masa wedding ari 2..mmg pelik...duit bnyk tp x pandai bergaya

coffee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setuju!, rase macam nak amik je topi aweks baju light coklat tu tok letak kat pintu rumah, ada style tuh.. frame gambo pun cantik.. lol... click tabung kawin sini.. hehe

mas saari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hai tasha!

ejulz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nampak je mcm x cantik.. tp bila tgk jenama, mak aiiii.. mahal.. huHu

Along Usop said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fuyoo!!!!...

"lawa"!!!!!!!!


*tangan ke dada mata ke atas.. =.=

nelly said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yang akhir tu , memang tol2 tak sempat bersiap ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...