nuff

Wednesday, May 11, 2011

belum bersedia

Sejak dah hbis belajr ni.. And sejak dh blik rumh. Masing-masing sibuk tanya pasal keja.... Nak kerja apa... Bila nak apply keje... Nt masuk keje tunggu panggiln atau kne apply..nanti nak kerja apa... Nanti nak posting ke mana... Macam2 soalan lagilah.... Sampai i rasa macam dah naik muak dengan semua soalan tu....

Tiba2 rasa macam nak balik UKM smula and tak nak duduk rumah.... Maybe i lom bersedia nak melangkah ke alam pekerjaan kot.... Hmmmmm ntah lah. Blur pun ada juga ni...

Lagi satu perkara adalah.... I tengah fikir macam mana nak kembangkan servis make up i. Nak kata tak advertise.... Dah buat dah.... U olz ada idea untuk share ngn i tak?

Please visit www.natasha1987-makeup.blogspot.com/
Published with Blogger-droid v1.6.8

5 000 kritikan hebat!:

cik Teratai Wangi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kan.. rasa nak blk ukm.. rindu suasan kampus...

Ujang9897 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kerja la best..=)

makeup kene promosi sikit..=)

mOon jOhari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mOon pn hadapi masalh yg sama utk kembangkan bsness mjahit manik...tp...mOon cadangkan buat business kad dan flyers...

Nisa' said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Owner pupuchik.com sedang menyinggah ke sini. Alhamdulillah, kesihatan semakin baik. And another warga UKM, awesomeness. Ambil course apa?

Bigdaddyz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hmm...ramai usahawan di sini...teruskan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...