nuff

Wednesday, April 6, 2011

I love My follower~


berita gembira untuk diri sendiri.....
yahoo...
dah lama I realise benda ni. dulu I tgk post ada 456 nak tunggu follower ke 456 macam lama sangat pulak masa tu.
kali ni, tak ditunggu-tunggu tiba-tiba muncul pulak.
hehehe..... ngam-ngam pulak tu...
I ada 467 post dan follower blog I pun ada 467.
(gayanya macam menang loteri jer.... main loteri pun tak pernah!)
siapakan individu yang menjadi follower ke-467 tu??
nama dia mirulhelmy.

inilah mirulhelmy yang hemsem tu...
ngeh...ngeh....

update:

ini pulak mi$s pUrpl3h0l!c


macam mana boleh ada 2 orang follower ke-467 dalam 1 masa?????
hanya Tuhan sahaja yang tahu.
kalau u olz ada jawapannya... sila la share yer....


18 000 kritikan hebat!:

saya_arief said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya lah mirul helmy tu,
hahaha.
:D
tipu je.

Miss Mirror a.k.a Sam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah En. Mirul..

Syuk Ry said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow bnyk yer post..

LindaRahim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best best best...

toyolkiut said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nombor cantik..
esok pakat2 gi tikam nombor ni ye..
hehe..

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erkkk.. apsal entri sama neh??? hadoii..
tp tak tiru ea.. dari ptg tdi buat..
pastu gi makan.. balik baru publishh..
sekali scroll dasboard..sha pn buat gak.. hailaaa.... ^^,

tahniah2.. tapi sha punya lagi banyak.. kih3...

purpl3h0lic said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahaha !
secare tibe2 pulak . .
ade masalh teknikal yg berlaku . .
hu3 . .
thankz cbb pomot blog purple yg x bape nak indah tu .
hik3 =D

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@cik pulautapi sha punyer special kes. hahaha....

cik hani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cik hani follower kedua sebelum helmy tu..

anyway, tahniah kt follower brtuah tu..

kAmi dAn mEreKa!! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

miracle! miracle!
boleh plak same kan,
tahniah2!! hehe =)

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seronok la cik tasha kita nie..seronok jugak pada cik mirul..wahhhh

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thankx dgn komennyaa ;) ya..nt sy buat :)

Mohd Nor Quiyyum said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

i komen gak kn :D

dwaty said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya tau kenapa ada 2 follower yang sama...

1) ada yang stop following dan dalam masa yang sama, ada yang follow...

2) maybe yang dah follow tu stop following dan follow balik...

mirulhelmy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh, hensem nyer amirul tu.... ^_^

dOnatSchaMica said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mungkin ada yang unfollow la tu kot..
tu yang dpt 467 balik..
hehehehe..

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@dOnatSchaMica dan @dwatypandai-pandai la blogger Malaysia ni....heheheh

Ujang9897 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bukan senang nk kebetulan mcm tu..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...