nuff

Monday, February 7, 2011

10 Hari di JB

hari pertama sampai JB, poor my grandma. 
tapi sekarang sedang berehat di rumah

terlalu seronok tgk Natalie Portman mengandung.sampai sanggup snap gambar dia dalam TV.
hahahaha....
nak baca pasal dia, klik sini

budak sombong dengar 'zikir munajat'. (anak sepupu I. seriusly dia memang sombong dengan I.
 dia tak nak ngan I. sedih siot~)

tak puas hati lagi tu...siap pegang lagi. ala2 Dj pulak

my Mom beli dapur baru. tak ada api dan asap dah.
(konon2 no pollution )

menyala....

beli dapur dan multi purpose rice cooker,
dapat free gift periuk belanga berkarung-karung dan benda di bawah ni.




kalau nak tau apakah ini???

so, itulah perkara-perkara yang menjakunkan I sepanjang berada di rumah. kalau tak, tiap kali balik rumah, kerja I adalah on9, blogging dan TV.
itu sahaja yang menarik.

laporan disampaikan oleh Intan Natasha Abu Bakar 
untuk Blogger.com.

6 000 kritikan hebat!:

ïêmå å¢klê§ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

harap2 nenek cepat sembuh.. :)

saya shea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh JB ? u JB kt mne ?

Nizam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe...part cendawan tu apa khasiat dia yer.. pernah juga nampak kat rumah sedara saya.. tp tak tau la cendawan ke benda lain.. hehehe

CIK FAFA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

smoga grandma cpt sehat :)

nway, tlg culikkan budak s0mb0ng tu buley? miahahahaha ^_^

good_boy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jb best kan??hehe
saya dari pihak blogger.com berasa gembira untuk laporan anda yg sangat best ;)

good_boy latest post 4 Blog Pilihan Good_Boy

good_boy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh,rasenye de komen td..x mncul ke o manual publish..x prasan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...