nuff

Thursday, February 17, 2011

Masalah Duit tak masuk- Maybank

baru je kejap tadi I pergi Maybank.
I transfer duit untuk masukkan dalam akaun Maybank I.

ada masalah sikit dengan mesin deposit cash tu....
setelah cuba beberapa kali, and keluar resit!
I pun macam pelik kenapa done macam tu jer???

okaylah..... try tengok kat mesin ATM.
aik....tak masuk pun RM$$ I??
macam mana ni??
mungkin tunggu kejap lagi kot~

okay lah. balik dulu~
bila sampai bilik, I pun buka la Maybank2u.
tengok akaun....
EH! apasal tak masuk pun RM$$  ni??

so, I decide untuk call costumer service. 
1-300-88-6688
ada la suara gadia manis melayan setelah dalam 3 minit tekan sana-tekan sini
untuk dapat cakap dengan suara manis itu.
dem sangat!!!
melayang kredit telefon macam tu aje....

so, I pun adukan masalah I pada suara manis itu.
dan setelah ditanya beberapa soalan pengesahan....
dia pun bagi tau masalah kenapa duit tu tak masuk.


nampak tak dalam kotak merah tu???
Suara Manis tu kata duit tersangkut~
so, pihak bank akan selesaikan masalah ni  dan duit akan dimasukkan dalam akaun dalam masa 3-7 hari bekerja.

dem!!!
tapi nasib baik masalah boleh diselesaikan.
terima kasih Suara Manis.

sudah boleh senyum semula~


4 000 kritikan hebat!:

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah tak ada duit la tuh..hahaha.

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasib baik x burn duit tu.. hubby kita pun pernah ada masalah camni.. bila customer dia transfer duit ke acc maybank tp dia x terima pun camna nak hantar barang. ngamuk customer tu tuduh my hubby cuba nak tipu. my hubby suruh dia check dengan bank.. x tau la kes tu jadi apa. my hubby pun takde cerita lagi. maybe dah settle. x pasal2 my hubby yg kena blacklist dgn customer dgn tuduhan cuba menipu

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

maaf maaf..hehe. dapat duit nanti belanja aiskrim potong

P0polita said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat duit tak burn.. haishh =D

Saya Sebagai Penjual Popiah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...