nuff

Tuesday, February 1, 2011

Timbang Berat Blog Anda

Jom timbang Berat blog u olz....
i terbaca cara ni dalam blog Popolita
so, apa salahnya share ngan rakan-rakan blogger yang lain kan??

memandangkan I ni pentingkan blog yang ringan..... lepas je timbang berat blog I,
I terus buat senaman untuk kurangkan berat badan blog I yang simple pimple ni...
hehehe.... 
so, here we are....

boleh la tu kan....tak kan nak sampai 1 saat plak. terkejut orang yang melawat blog I nanti.
hahaha....

benda ni I ada cuba beberapa kali, dan puratanya load time I lebih kurang jer....
so, apa salah u olz cuba pulak kan??
klik la sini : Blog Speedtest

8 000 kritikan hebat!:

Wan Hafisah Collection's said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

timbang jugakla..heheh..tengs for the info dik.

misz myza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ehem-ehem... i punya lagi ringan la... lalalalallaa...

yg ni dulu punya..

http://luckymyza.blogspot.com/2010/12/ala-ringan-ringan-je-xkan-tak-boleh.html

Anna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu, blog saya berat sgt....mmg kne wat blog baru ni. :)

Shaofie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tasha, cube ko tekan byk kali button check tu. sah,dier tipu ko. hahaha. aku main tekan byk kali dekat blog aku, kejap berat lah, kejap ringan giler lah. ko cube main lagi...

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@shaofie hahahah... biasa la tu....

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah lama cuba.. kekekeke

Cma Shiema said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cma da timbang..tp load 1.01..berat ke tu?coz ramai komplen blog cma berat..

nanges~~~

Cma Shiema said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tasha dtg td..loading lama x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...