nuff

Friday, February 11, 2011

TV3 di UKM

aduhai~ 
pagi2 my mom dah kejut I.
buat apa tu? ha....tidur aje. 
bangun-bangun pergi Panggung Seni,
MHI  TV3 tu kat panggung seni.

I pun dengan mata terpisat-pisat bangun lah....
pergi kat kereta dengan tak mandi tak apa....
ambik air siram kereta yang berembun.
ayah kata jangan biarkan kereta berembun. nanti cat kereta rosak.

then, I masuk smula and tengok TV3.
ha'a la...... MHI kat Panggung Seni.
layan la TV3. 
ada la beberapa wajah yang dikenali masuk TV tu. 
and dah tentu lah pengacara tu mmng biasa nmpk. tapi I maksudkan kawan-kawan yang I knal ada masuk TV.
eleh~ masuk TV enterframe saje2 boleh la..... cuba kalau jadi pelakon, baru mantop. (masalahnya....ko jeles ke Tasha oiii???)
tak lah, rasa bangga je tetiba my University masuk TB TV.
hahaha.....
nak tgk bnyk gambar, klik sini


ni baru je abis tgk MHI.
terus update blog yer...
hahahah....

and now, nak exercise plak.
jom~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...