nuff

Tuesday, February 1, 2011

I tak suka Blogging.

apa yang I tak suka dengan dunia blogging ni adalah:

  1. bila nak buka blog orang tu, lama giler loading walaupun tenet laju mcm biasa.
  2. bila nak komen, page tu kene load lagi sekali, dan kene komen kat bawah entry dia/embedded below post. (I suka pop-out @full page)
  3. blog yang ada lagu. sebab sukakan kedamaian. so, I prefer mute the PC
  4. bila internet lambat. sebab tu I prefer blog yang ringan.
  5. Tak suka blog yang susah nak baca entry disebabkan  terlalu serabut dengan background. sebab boarder entry transparent.
kepada pembaca yang rumahnya terlibat dengan bencana banjir, diharap tabah hati dan I serta keluarga sentiasa berusaha menghulurkan derma bagi meringankan beban kalian. semoga tabah.


P/S: jangan ada yang terkecil hati pulak.... ini pendapat I tentang blogging.

2 000 kritikan hebat!:

Shaofie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setuju 100%.weh blog aku berat tak? tnye pendapat ko plak..

BeaN MorENo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

most of blogging still assume that blog sama macam myspace itu silapnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...