nuff

Monday, March 21, 2011

Dinner Kolej untuk kali terakhir

Ini dinner kolej yang terakhir sebagai pelajar Sarjana Muda Pendidikan Khas, UKM
macam yang I ada story kat entry lama pasal tema dinner. KLIK SINI
I nak jadi lain dari yang lain..... so, scroll la gambar-gambar dibawah.
I jadi lain dari yang lain tak??


the foods and the tentative 

favorite person



bersama The Princess Jasmine of the night.
"tapi tetap ada suara-suara nakal yang kata I nak gondol gelaran itu"
abaikan mereka~


I make up mereka~
okay ke tak okay??







hamek ko.....
nak lain dari yang lain sangat kan??
dah macam taliban pun ada gak!!!

6 000 kritikan hebat!:

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahahaha. ada pulak macam rupa Taliban...
ok la tu..cantik la sha..
cik pulau ingatkan sha yg akan dapat gelaran princess yasmin..
huhu..tapi seyes.. cantik.. ^^,

nur ikhyar dee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mana ada macam taliban...hehe

gojes la tasha!

^_^

EB said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Husyoooooo!!!!
Mmg da mcm Taliban tp versi pempuan..

aQi + GenGkey said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaaahhh..
tema arabic..
mmg terbaek..:D

-[miracle]- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wawhh! cool laa :D

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau ada taliban rupe mcm nie,da lama da cari awek taliban mari..haha..11 dari 10 bintang utk kamoo!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...