nuff

Thursday, March 31, 2011

Operasi Mengemas akan bermula

tak lama lagi dah nak habis semester 2 2010/2011
maka operasi mengemas akan dijalankan tak lama lagi. 
sebelum ni pun I dah berulang alik dari UKM to JB dengan membawa segala khazanak alam yang banyaknya......
kenapa macam tu? 
hhhaaaaa...... kali ni punya mengemas lain sikit. sebab barang dah tak boleh tinggal kat stor lagi.
Pas ni I bukan student UKM dah (lain la kalau I sambung study kat UKM lagi kan~). Insya-Allah kalau diizinkan Allah, I bakal grad pada bulan September nanti.
sidang berapa tak tau lagi..... nanti u olz dtng la yer bawa bunga-bungi. (tak malu mintak bunga dari orang!)
actually I tak suka bunga pun~ wellkkk....

so, 
buku-buku sepanjang pengajian semua dah hantar bawa balik,
baju-baju yang over dose pun dah hantar bawa balik. tinggalkan yang perlu semata-mata!
perhiasan atau alat-alat yang dirasakan menyemakkan mata pun dah dihantar ke London JB.
hehehe......

nak tau tak?
tiap kali I balik, beg besar ni la yang jadi mangsa diisi segala khazanak dengan padunya.
sampai nak naik lunyai dah beg ni tau.
layankan aje.....
nanti bila dah kerja boleh beli beg baru~
kalau balik naik kereta agak relax la... dah sampai rumah adik tolong angkatkan barang.
tapi kalau naik bas, tak nak macam senget sebelah pulak bahu I ni.
menarik beg yang berat ni!

itulah kisah budak final year....
harap2 I akan kembali di UKM ni sebagai somebody else....
bukan degree student kot. mana la tau jadi lecturer ker...
hahahahaha.... amin~
KLIK SINI (ada orang ingat I ni lecturer)


thatz it!




2 000 kritikan hebat!:

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaahh..tasya dah nak grad.. beshh nye~

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaa tasha kita tak suka bunga...jimat rm10.xyah beli bunga..hakhakhak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...