nuff

Wednesday, March 9, 2011

Nuffnang I beranak dapat kembar.

last time I ada cerita tentang Nuffnang beranak Luar Nikah kan...
kalau terlupa, sila lah KLIK SINI

sekarang I nak cerita kat u olz, yang nuffnang I beranak lagi selepas keguguran.

klik untuk tumbesaran melampau~

apa je lah yang si Tasha ni merepek agaknya...
okaylah..... kita cakap betol-betol yer...
bukan cakap botol-botol macam anu dalam botol k

I realise bahawa dengan mendadaknya BE I telah jatuh ke ME.
tapi dalam sedar tak sedar, rupanya ada lagi pembiakan baru berlaku.

ntah mana datang pun I tak sedar....
tapi setelah di cari-cari.... (merepek lagi pasal kes hilang kunci bilik.)
nuffnang bagi 1 BE untuk blog Tasha's dan 1 BE untuk Tasha's Make up.

fair kan??
nuffnang ni memang adil dan saksama lah~.
I loike~

pape pun, thnx to nuffnang and para advertiser yang sudi memilih blog I yang segan-segan nak belagak comel ni. masalahnya tak comel langsung okay!!!

ni entry terakhir sebelum bertolak ke JB.
(kalau rajin, nanti I update lagi blog I kat rumah pulak. sebab kat rumah rajin tgk TV daripada tgk blog)

tata...




8 000 kritikan hebat!:

aleen aiden said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hamboih,beranak pinak ye.alin punya nuff mcm 2 jugak xbesor2 xtaula knape.hu3

syairahmohdanuar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

have a save journey :))
nuff awk mmg bagus.haha :D

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ini berlaku sebab kami dah suntik ejen pembiakan pada nuffnang kamu..jadi nuffnang gatal untuk membiak..

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

okey.. cik pulau jelez lagi okey.. ^^,

Nancy Poh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cakkk!!..congrats ya..baik hati betul Nuff ni..tp BE kat blog gua semuanya dah masuk 'kubur'...uwahhh!!!

DeQdEq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah...bestnya....deqdeq dh lama tak dpt BE tau...

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah BE mula subur.. kita still tunggu BE bulan ni belum lg tiba.. sedih

Kimi Rekonen said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebelum ni saya tiap2 bulan dapat BE, sekarang dah tak dapat dah.. nape tah, terus jatuh earning

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...